Nazaj na seznam zadetkov

Zgradimo vam hišo v Osrednji Sloveniji

Načrtovanje izgradnje doma od samega začetka do konca je poseben podvig. Svoj dom je je potrebno graditi kvalitetno, da smo s končnim izdelkom zadovoljni.

Gradnjo hiše prepustite strovkovnjakom

Podjetje TEOGRAD gradbeništvo je na slovenskem trgu prisotno že 35 let. Na območju Osrednje Slovenije smo zgradili že veliko stavb.

Smo zanesljivo in sodobno podjetje, ki spremlja razvoj na področju gradbeništva. Naši delavci imajo dolgoletne izkušnje in so postali strovkovnjaki na svojem področju.

Zagotavljamo vam učinkovito in korektno izvedbo vseh del na vašem objektu. Do naših strank smo korektni in se držimo dogovorjenih rokov. Zavedamo se, kako pomembna je gradnja lastnega doma ali poslovnega prostora, zato svoje delo opravljamo natančno.

Izvajamo številna dela na vašem domu

Pri gradbenih projektih izvajamo sledeča dela:

  • Adaptacije objektov - za vas hišo prenovimo, jo temeljito saniramo in jo rekonstriramo.

  • Novogradnje - projektiranje in izvedba gradnje.

  • Zunanje ureditve - sejanje trave, vzdrževanje žive meje, čiščenje maha, polaganje trave, tlakovanje dvorišča, tlakovanje okoli hiše, tlakovanje z granitnimi kockami,

  • Manjša rušenja - porušitev hiše, rušenje opečnih sten, nakladanje ruševin in podiranje hiš

  • Vsa zaključna dela v gradbeništvu.

Planirate gradnjo hiše ali poslovnega izdelka v Osrednji Sloveniji? Planirate rušenje manjšega objekta? Odločite se za podjetje TEOGRAD gradbeništvo.