Nazaj na seznam zadetkov

Gradnja in obnova železniških tirov, JERNEJ FERK s.p.

Znotraj podjetja Jernej Ferk s.p. skrbimo za gradnjo in vzdrževanje industrijskih železniških tirov. Dejavni smo že več kot 40 let in vam že od samega začetka zagotavljamo kvalitetno storitev.

Vašemu podjetju lahko pomagamo zgraditi ali obnoviti vaše železniške tire. Zagotavljamo vam, da bodo železniški tiri ustrezali varnostnim standardom in zadovoljili vaše želje.

Zagotovite si kakovostno gradnjo in obnovo železniških tirov

Da bi zagotovili pretočnost potniškega in tovornega prometa je nujno vzpostavljanje zadostne in kakovostne železniške infrastrukture.

Na področju gradnje in obnove železniških tirov smo strokoven in priznan ponudnik in imamo ogromno izkušenj.

V kolikor se odločite za obnovo industrijskih železniških tirov in kretnic, vam nudimo brezplačen posnetek stanja in svetovanje pri planiranju obnove. 

Pokličite nas s kakršnimi koli vprašanji in z veseljem vam bomo strokovno svetovali.

Kakovostna gradnja in obnova železniških tirov 

Stalno se izobražujemo in vlagamo v razvoj na področju železniške infrastrukture. Tako lahko učinkovito projektiramo, gradimo, nadgrajujemo in obnavljamo oz. vzdržujemo železniške tire. Pomembno nam je, da železniška infrastruktura omogoča varen in urejen železniški promet.

S strani naših že dokončanih storitev imamo mnogo odličnih referenc, ki dokazujejo našo strokovnost in profesionalnost.

Delo vam bomo opravili znotraj zastavljenih časovnih okvirjev in v skladu z našimi dogovori. Zadovoljstvo naših strank in zagotavljanje varnosti je za nas vedno na prvem mestu.

Pošljite nam povpraševanje in hitro vam bomo odgovorili ter pripravili posebno ponudbo. Zagotovite si kakovostno gradnjo in obnovo železniških tirov pri podjetju Jernej Ferk s.p