Nazaj na seznam zadetkov

Gradnja lesenih hiš

Pri podjetju Ci Produkt se specializiramo za leseno gradnjo. Z lesom vrhunske kakovosti gradimo skeletne in masivne hiše. Če hišo že imate, a jo želite z lesom le dopolniti, poskrbimo za:

  • strešne konstrukcije,

  • lesene fasade,

  • različne lesene objekte, recimo vrtne lope.

Gradnja lesenih hiš je v porastu, saj se naročniki zavedajo pomena uporabe naravnih in ekoloških materialov. Les je od nekdaj gradbeni material, v kombinaciji z novimi znanji in sodobnimi tehnologijami, pa pri Ci Produkt maksimalno izkoristimo vse njegove potenciale, da na koncu dobite leseno gradnjo po svoji meri - udobno, na pogled privlačno, uporabno in tudi ekonomično ter dolgoročno.

Prednosti gradnje lesene hiše s Ci Projekt

Lesena gradnja je narejena z ekološko razgradljivimi materiali. Uporabljamo sisteme gradnje lesenih hiš, ki so okolju neškodljivi, tudi med samo gradnjo.

Z vami smo od ideje do projekta. V vseh fazah gradnje lesene hiše zagotavljamo prijazen, profesionalen, zanesljiv pristop in učinkovitost, kar se tiče stroškov in časa.

V letu 2009 smo začeli delati z računalniško vodenim CNC strojem za razrez lesenih konstrukcij, ki nam omogoča še hitrejše in uspešnejše izpolnjevanje kupčevih želja, pričakovanj, potreb.

Zavedamo se, da je gradnja hiše eden največjih življenjskih projektov in z veseljem vam na tej poti pomagamo, da ga izpeljete tako, da ste na koncu 100 % zadovoljni.

Prednosti lesene hiše:

  • Ekološka sprejemljivost

  • Odlična toplotna izolacija

  • Potresna varnost

  • Možnost različnih arhitekturnih rešitev

Gradnja skeletnih hiš

Ko pomislimo na gradnjo lesenih hiš, največkrat pomislimo na leseno skeletno hišo. Prednosti pred zidano gradnjo so med drugim boljša energijska vrednost in posledično manjši stroški ogrevanja. Tudi sam postopek gradnje lesene skeletne hiše je okolju bolj prijazen in hitrejši, saj so vsa dela, ki se izvajajo v skeletni hiši, suhomontažna.

Gradnja lesenih masivnih hiš

Pri Ci Projekt se zavedamo različnih potreb naših strank. Zato ponujamo različne oblike lesene gradnje, med drugim tudi masivne hiše. Te so lahko nizkoenergijske ali pasivne, največkrat pa se zanje odločimo, ko gradimo:

  • večstanovanjske lesene hiše

  • industrijske objekte višje od dveh etaž

  • hiše, kjer je zahteva po povečani nosilnosti

Potrebujete več informacij? Želite najboljšo ponudbo za gradnjo lesene hiše? Stopite v stik že danes. Pripravljeni smo na nove izzive, ki jih prinaša lesena gradnja, naj gre za hišo ali katerikoli drug objekt.