Nazaj na seznam zadetkov

Gradnja objektov na ključ, adaptacije Ljubljana okolica

PROGROS d.o.o. je podjetje, ki je specializirano za gradbena dela, predvsem za visoke gradnje. Naši glavni dejavnosti sta gradnja objektov na ključ in gradbene adaptacije. Dejavni smo po vsej Ljubljani s širšo okolico, kjer smo vam na voljo po predhodnem dogovoru.

Izvajamo gradnjo objektov na ključ do 3. gradbene faze. To pomeni, da gradimo etaže, tudi podstrešje. Izdelamo strešno konstrukcijo in izvedemo krovska dela. Pri izdelavi podstrešja je treba upoštevati, če bo namenjeno bivanju, ker je temu primerno treba upoštevati višino. Vgradimo tudi zunanje stavbno pohištvo. Pri 3. gradbeni fazi je objekt pokrit in zaprt. Lahko izvedemo tudi zunanjo izolacijo in omete.

Adaptacije izvajamo tako na hišah kot v stanovanjih. Uporabljamo le najboljše materiale, ki so preverjene kakovosti in jih nanašamo v skladu z navodili proizvajalca. Dela izvajamo z visokokakovostno opremo, orodji in mehanizacijo, ki nam omogočajo, da storitve opravimo kakovostno, učinkovito, varno, dosledno in v najkrajšem možnem času.

Gradnjo objektov na ključ in izvajanje adaptacij v Ljubljani in okolici zaupajte top ponudniku PROGROS d.o.o.

Prioriteta podjetja PROGROS d.o.o. je zadovoljstvo naših strank. Kljub temu, da gradnjo objektov na ključ in adaptacije v Ljubljani z okolico opravimo v hitrih izvedbenih rokih, si za vas vzamemo čas in poslušamo vaše preference, ideje in želje. Kot strokovnjaki vam svetujemo. Nudimo vam:

  • snovanje projektov,

  • pripravo projektov,

  • izvedbo projektov,

  • gradbeni nadzor s strokovnimi sodelavci.

Imamo že veliko pridobljenih znanj, izkušenj in referenc, a se vseeno še naprej izobražujemo in sledimo vsem novostim s področja, ker želimo našim naročnikom nuditi sodobne in cenovno sprejemljive rešitve. Naš odnos je spoštljiv in profesionalen, naš pristop je korekten.

Kontaktirajte nas za gradnjo objektov na ključ in izvajanje adaptacij v okolici Ljubljane. Zaupajte na vaše zahteve, mi se vam bomo v celoti posvetili in vam pripravili top ponudbo!