Nazaj na seznam zadetkov

Higiena živil, sistem HACCP, VEPOZ d.o.o.

Za celovite storitve s področja varnosti pri delu in higiene živil po sistemu HACCAP je v Sloveniji dober naslov podjetje VEPOZ, PODJETJE ZA VARNOST, EKOLOGIJO, POŽAR IN ZDRAVJE d.o.o. iz Murske Sobote. Pri nas celovito poskrbimo za strokovne nasvete in informacije na podlagi sistema HACCP.

Poleg tega, da je v naši ponudbi storitev svetovanje higiene živil (HACCAP), v Sloveniji izvajamo tudi storitve, vezane na:

  • Požarno varnost,

  • Varnost in zdravje pri delu

  • Elektro meritve

  • Izdelava energetskih izkaznic

  • Meritve strelovodov, tako da dobite celovito storitev na enem mestu.

Storitve opravljamo zanesljivo in strokovno, izdelavo sistema higiene živil (HACCAP) pa ponudimo tudi po najbolj dostopnih cenah, zato ne spreglejte naše ponudbe.

Vse storitve, ki se nanašajo na varnost pri delu, za vas opravimo skladno z dogovorom. Smo hitro odzivni, prilagodljivi, prijazni in profesionalni, zato nam je do danes tudi zaupalo že veliko zadovoljnih strank iz celotne Slovenije. Prepričani smo, da boste med njimi tudi vi, saj se bomo maksimalno potrudili, da dobite najboljšo ponudbo.

Verifikacija sistema HACCP in higiena živil

Naše podjetje v Sloveniji deluje na področju varstva pri delu že vrsto let.

Storitve, ki jih opravljamo so:

- kvalitetne

- cenovno ugodne

- opravljene v dogovorjenih rokih

V vašem podjetju poskrbimo za preverjanje sistema HACCAP in higieno živil ter s tem varnost vaših zaposlenih in strank/gostov.

Smo celovito specializirani, da vam hitro, ugodno, predvsem pa profesionalno zagotovimo vse storitve, HACCAP in higieno živil ter s tem zdravje pri delu. Delamo pretežno po Prekmurju, a če nas za HACCAP in higieno živi pri delu potrebujete, kjer koli drugje po Sloveniji, se z veseljem prilagodimo vam!

Podrobnosti o naši ponudbi, ki se nanaša na našo glavno dejavnost - HACCAP in higieno živi, preverite prek naših kontaktnih podatkov.

Z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja in sodelujemo z vami.