Nazaj na seznam zadetkov

Hiter avtoservis Rogaška Slatina, Tadej Zupanec s.p.

Vašim avtomobilom privoščite le najboljšo storitev. Pri podjetju Tadej Zupanec s.p. iz Rogaške Slatine se ukvarjamo z avtoservisom in avtokleparstvom.

Znani smo po naši hitrosti servisa vozil

Ko vi k nam pripeljete vozilo, si skupaj pogledamo škodo in zastavimo načrt o poteku dela. Preverimo, ali je potrebno naročiti nove kose, ali jih je smiselno popravljati. Pri tem pazimo, da za vas najdemo najbolj ugodno rešitev.

Ko nam vaše vozilo dostavite, takoj pričnemo delo. Naš avtoservis naše delo opravlja hitro, a pri tem kakovost ne trpi. Delo vedno opravimo v zadovoljstvo naših strank. Vaša vozila bodo po obisku pri nas v skoraj enakem stanju, kot so bila pred nastankom škode.

Popravljamo vozila vseh znamk, ni važno ali je avto nov ali star. Mi se spoznamo na vse avtomobile.

Hiter avtoservis boste našli v Rogaški Slatini

Naša avtoserviserska in avtokleparska delavnica se nahaja v naselju Kačji dol, v bližini Rogaške Slatine.

Vaše vozilo nam lahko pripeljete na pregled ali pa nas o škodi pokličite. Z vami se bomo dogovorili, kdaj nam vozilo pripeljete in koliko časa bo servis trajal. Vaša vozila pri nas niso dolgo, saj servis opravimo hitro in učinkovito, da se vi čim prej vrnete nazaj na ceste.

Naš servis se lahko pohvali tudi:

  • z zanesljivostjo,

  • strokovnostjo,

  • bogatim znanjem in izkušnjami.

Servis avtomobila vam bomo uredili po najbolj ugodnih cenah. Pripeljite vaše vozilo v Rogaško Slatino, kjer bomo poskrbeli za hiter servis vašega avtomobila.