Nazaj na seznam zadetkov

Hitra avtovleka Vransko

V podjetju Aljaž Brezovnik s.p. imamo za vas na voljo hitro avtovleko na Vranskem. Zagotovo smo eden najboljših ponudnikov daleč naokoli s celostnimi storitvami.

Na trgu smo prisotni že vrsto let, kar pomeni, da imamo že mnogo pridobljenih znanj in izkušenj, zato se na nas lahko popolnoma zanesete. Veljamo za zaupanja vrednega poslovnega partnerja.

Našim strankam pa nudimo tudi morebiten do -10% popust, zato preverite morebitne akcije. A trajajo le omejen čas, zato pohitite.

Za hitro avtovleko smo vam na Vranskem vedno na voljo

Če se vam pripeti prometna nesreča ali če na cesti ostanete zaradi okvare, smo vam na razpolago mi, saj smo hitro odzivni in učinkoviti. Verjamemo, da tudi vam ni prijetno čakati, na nekoga, ki vam bo priskočil na pomoč, a tu smo mi!

Z našo hitro avtovleko na Vranskem vam nudimo reševanje vozil ter istočasen prevoz oseb. Prevažamo poškodovana ali pokvarjena vozila ter odslužena vozila.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o hitri avtovleki na Vranskem nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov, saj smo za vas vedno na voljo. Veselimo se sodelovanja z vami!