Nazaj na seznam zadetkov

Hitro učenje tujih jezikov - KARNION d.o.o., Osrednja Slovenija

Najbolj hitro, hkrati pa učinkovito učenje tujega jezika dobite v Karnion holističnem centru.

Nahajamo se v Medvodah, kjer se dolgoletno ukvarjamo z učenjem tujih jezikov. Naša posebnost je učenje jezika v alfa stanju. 

Učimo angleščino, nemščino, francoščino, španščino, ruščino, italijanščino in številne druge jezike. Naše stranke so tako Slovenci kot tujci, ki hočejo pridobiti kvalitetno znanje tujega jezika v najkrajšem možnem času. 

Imamo tudi bogat program za podjetja, ki obsega individualne treninge, tečaje tujih jezikov v dvojici, treninge vodenja.

Že 27 let nam zaupajo uspešna slovenska in tuja podjetja, ki potrebujejo individualno pripravljena gradiva za izboljševanje jezikovnih veščin. 

Pokličite na studi vi za TOP ponudbo!

Si želite hitro naučiti tujega jezika? Učenje v alfa stanju je prava rešitev

Hitro učenje tujega jezika izvajamo s posebno metodo učenja v alfa stanju  dr. Lozanova. Združujemo jo z najsodobnejšo tehnologijo možganskega  spodbujevalnika z RUMENO svetlobo za maksimalno učinkovitost.

Takšno učenje vam znanje tujega jezika prinese do 4x hitreje v primerjavi s klasičnimi metodami, učenje pa zaupajte nam, ker ga v Sloveniji izvajamo že več kot 25 let. 

Dodatni razlogi, da se obrnete na nas za hitro učenje tujega jezika

  • Najboljši strokovnjaki 

  • Celostno oblikovani programi, ki razvijajo vaše potenciale 

  • Bogate izkušnje in reference 

  • Spoštujemo vas čas in denar 

  • Znamo združiti prijetno s koristnim – učenje s sprostitvijo v prijetnem okolju

Potrebujete še več informacij? Pridobite ponudbo in z nami stopite na pot do samouresničenja, osebne rasti in seveda novih znanj in veščin.