Nazaj na seznam zadetkov

Hostel Ljubljana - Dijaški dom Bežigrad Ljubljana

Ugoden hostel vodimo v Dijaškem domu Bežigrad Ljubljana 

Prihajate v Ljubljano? Želite prespati en dan ali cel teden? Iščete ugodno ceno nastanitev? Potujete sami in si želite bivati v hostlu ter izkoristiti priložnost, da spoznate ljudi iz vseh vetrov?

V Dijaškem domu Bežigrad Ljubljana ugodne nočitve oziroma najem sobe v hostlu nudimo obiskovalcem slovenske prestolnice od blizu in daleč. 

Gostom so na voljo sobe različnih velikosti, hostel lahko ugodno in udobno nastani do 350 ljudi.

Rezervacije so možne po telefonu, preko e-pošte ali obrazca za povpraševanje.

Sporočite nam želene termine bivanja in potrudili se bomo, da vam za vaš termin ponudimo najbolj ugodno bivanje v Ljubljani ter sobo v hostlu, kjer boste imeli priložnost za spoznavanje drugih.

Smo prava izbira za ugoden hostel v Ljubljani 

Zaradi vsega zgoraj naštetega veljamo za dober hostel v Ljubljani, naše ugodne cene so samo še dodaten razlog, da bivanje rezervirate pri nas. 

Seveda nas boste z veseljem kot dober in ugoden hostel v Ljubljani priporočali tudi zato, ker vam je v njem vedno na voljo prijazno osebje in ker je odlično poskrbljeno za čistočo. 

Dijaški dom Bežigrad - ugoden hostel v Ljubljani, ki ponuja udobje in odlično lokacijo 

Naš ugoden hostel najdete na območju Ljubljana Bežigrad. Je na idealni lokaciji, da hitro dosežete center mesta, nakupovalno središče BTC in ljubljansko obvoznico, ki predstavlja odlično povezavo z letališčem (20 minut) in z ostalimi slovenskimi kraji.

Vse sobe so opremljene s tušem in kopalnico. Na voljo so tudi: 

• 24/7 recepcija 

• brezplačen WiFi

• zajtrk

• brezplačno parkirišče

• pralnica za samopostrežne storitve

• prodajni avtomat

• fitnes

• prostor za prtljago 

Vas zanima še kaj? Pokličite nas ali nam pišite za rezervacijo. Z veseljem se vam predstavimo in pokažemo, zakaj smo tisti ugoden hostel v Ljubljani, ki ga boste ob obisku slovenske prestolnice izbrali znova in znova.