Nazaj na seznam zadetkov

VERBOVŠEK, pravno in poslovno svetovanje, d.o.o.

Razgledna ulica 11, 3000 Celje
Prikaži številko
[email protected]

Hotel za živali Celje

Lastniki domačih živali se lahko večkrat znajdejo v situacijah, ko potrebujejo varstvo svojih kosmatincev. Včasih je razlog poslovna pot ali pa daljše potovanje, počitnice, na katere ne morete s svojim psom ali mačko, včasih pa tudi med vašo dnevno odsotnostjo nimate soseda ali drugega družinskega člana, ki bi vam pomagal.

Ko ste v takšni situaciji, se obrnite na podjetje Verbovšek iz Celja, kjer pod imenom DAŠA IN PRIJATELJI deluje hotel za pse, mačke in druge domače živali s popolno ponudbo storitev.

  • Hotel za hišne živali

  • Dnevno varstvo

  • Sprehajanje psov

  • Pasja šola

  • Nega psov

Za bivanje za daljše časovno obdobje ponudimo tudi znižane cene od -10 % do -30% (celoten cenik).

Daša in Prijatelji je ugoden hotel za male živali v Celju s top ponudbo

Ponudbo pasjega varstva in varstva drugih hišnih ljubljenčkov v Celju zagotavljamo že kar nekaj časa. Do danes so nam v varstvo svoje živali prepustili številni lastniki. Njihovo zaupanje, ki nam ga izkazujejo z rednim koriščenjem storitev, nam največ pomeni in pove, da delamo dobro.

Če se boste pogovarjali z našimi strankami, vam bodo povedale, da za njihove živali poskrbimo enako kot bi za svoje. Pri nas z vašim psom ali mačko delajo srčni ljubitelji živali, ki pa imajo tudi dolgoletne izkušnje v kinologiji, s šolanjem, vzrejo, nego, tako da nam ustreznih znanj ne manjka. Ta so pomembna, če želimo, da se vsi psi in mačke v varstvu dobro počutijo ter da preprečimo kakršnekoli neljube situacije med njimi.

Imamo ogromno prostora in zelenih površin, kar je samo še dodaten plus pri izbiri našega pasjega oziroma mačjega hotela.

Vemo, da je lahko bivanje v našem hotelu za žival tudi stresno, a se resnično potrudimo, da ta stres hitro odpravimo in vašemu kosmatincu zagotovimo, da se počuti kot doma. Zato so vse živali ves čas v varstvu deležne veliko ljubezni in pozornosti, vašim pasjim prijateljem pa do boljšega počutja z družbo pomaga tudi naš bulldog Jack.

Če se še odločate za hotel za domače živali, nas pokličite ali obiščite v Celju, da se spoznamo, se vam predstavimo, pokažemo bivalne pogoje, ki jih bo vaš ljubljenček deležen. Prepričani smo, da nam boste brez skrbi zaupali.