Nazaj na seznam zadetkov

HREKO, pleskarstvo, fasaderstvo, trgovina in storitve, d.o.o.

lepa fasada
Divjakova ulica 16, 2204 Miklavž na Dravskem polju
Prikaži številko
pokličite in preverite

Izvajanje pleskanja in fasaderstva v Mariboru

Želite urediti zunanjost vaše hiše ali poslovnega prostora? Ali bi raje poskrbeli za notranjost vašega doma in stene okrasili z novo barvo? Obrnite se na nas, kjer bomo za poskrbeli za vaše želje.

Pleskarska in fasadarska dela na najvišjem nivoju

Leta 2011 smo odprli podjetje Hreko d.o.o. Sedež našega podjetja se nahaja v Miklavžu na Dravskem polju v bližini Maribora. Svoje delo smo posvetili pleskanju in fasaderstvu.

Izvajamo notranja in zunanja pleskarska dela, ter tako poskrbimo za lepoto vaših prostorov. Na nas se lahko obrnite tudi za ureditev vaše fasade. Poskrbeli bomo, da bom vaša fasada izpolnila dva pogoja: dober izgled in učinkovitost. Poleg estetike mora fasada imeti tudi dobro izolacijo.

Izdelujemo toplotne izolacijske fasade sistemov Baumit, Demit, Jubizol, Rofix.

Poleg fasad in pleskanja notranjih in zunanjih prostorov opravljamo tudi pleskarska dela na lesu in kovinah. Po želji vam lahko pobarvamo vrata, ograje, stopnice in še mnogo drugih stvari.

Na področju izdelovanja fasad in pleskanja smo v okolici Maribora med bolj izkušenimi, zanesljivimi in dostopnimi ponudniki

Naše poslanstvo je, da stranki zagotovimo najboljšo kvaliteto po najboljši ceni. Materiali, ki jih pri delo uporabljamo so preverjeni in kvalitetni.

Izbira pravilne barve za vašo hišo, stanovanje ali poslovni prostor je zelo pomembna. Barva ne le vpliva na sam izgled prostora, temveč tudi na vaše počutje. Ker je možnosti izbire barve ogromno, vam bomo  z veseljem svetovali, kakšno barvo izbrati, da se bo ta prilegala okolici vaše stavbe in prostorom znotraj stavbe.

Naše stranke iz Maribora in okolice so z našim delom, natančnostjo ter držanjem dogovorjenih rokov zadovoljne. Ko nas stranka kontaktira, se z njo dogovorimo o samemu poteku dela in se tega držimo.

Izvajaje pleskanja in fasaderstva vaše hiše, stanovanja ali poslovnega prostora zaupajte podjetju Hreko d.o.o. Stopite v stik z nami.