Nazaj na seznam zadetkov

Informacijske rešitve za podjetja za logistiko in transport

Smo podjetje INFOTRANS, logistika in transport, d.o.o., vaš zanesljivi poslovni partner, ko potrebujete svetovanje, projektiranje, najem oziroma nakup, uvedbo, izobraževanje, podporo, razvoj in vzdrževanje informacijske opreme na področju logistike in transporta.

Svetujemo in za vas izberemo IT opremo, ki jo vzdržujemo, prodamo ali damo vam v najem.

Na nas se lahko zanesete, ko iščete pomoč pri distribuciji, prevozništvu, tako na svetovnem, evropskem, kot na slovenskem trgu. Za vas bomo našli prave informacijske rešitve. Kako vemo? Ker jo uporabljajo in pohvalijo že številna logistična in transportna podjetja.

Informacijske rešitve za stroškovno in časovno logistiko ter transport v podjetjih

Našo ekipo sestavljajo informacijski, razvojni in področni strokovnjaki, ki komunicirajo v angleščini, italijanščini in jezikih jugovzhodnega Balkana. Tako vam lahko nudimo celostno podporo pri razvoju in uvedbi informacijske rešitve, prilagojene za vaše potrebe in želje.

Pri podjetju INFOTRANS se lahko pohvalimo s hitro odzivnostjo in učinkovito podporo. Za naše naročnike se potrudimo po najboljših močeh zato smo časovno prilagodljivi  in za poslovne kritične aktivnosti na voljo vse dni v tedni, 24 ur in 365 dni v letu.

Vse informacijske rešitve so usmerjene v to, da omogočajo enostavno naročanje storitev prevoza oziroma kvaliteten sprejem naročil prevozov.

Naše rešitve na področju informacijske podpore za logistiko in transport slovijo po tem, da uporabnikom omogočajo dobro planiranje, organizacijo varnih prevozov in še mnogo več.

Kdo uporablja informacijske rešitve za logistiko in transport?

  • dobavitelji logističnih storitev, logistični mrežni operaterji,

  • avtoprevozniki, ponudniki špediterskih storitev, distributerji in druga transportna podjetja

  • razne proizvodnje,

  • ostali subjekti ali posamezniki, ki v dejavnosti uporabljajo vozni park.

Se ukvarjate s čim od zgoraj naštetega? Poslujte bolj organizirano, zanesljivo, ugodno in ponujajte višjo kvaliteto storitev z našo pomočjo. Izberite Infotrans informacijske rešitve za podjetja za logistiko in transport.

Informacijske rešitve za podjetja za logistiko in transport, INFOTRANS D.O.O.