Nazaj na seznam zadetkov

Radi spoznavate odlične gostilne? Vabljeni v Škofjo Loko v Inglič

Gostilna Inglič v Škofji Loki je odprta vsak dan, da vam dokažemo, zakaj sodimo med najboljše gostilne.

Najsi pridete med službo sami oziroma s sodelavci ali pa za vikend z družino in celo večjo družbo, prostora imamo dovolj in na meniju se za vsak okus najde nekaj.

  • Strežemo mesne, morske in vegetarijanske jedi po naročilu.

  • Pripravljamo odlične tople malice in nedeljska kosila.

  • Pečemo slastne, bogato obložene pice.

  • Poskrbimo za praznovanja zaključenih družb ob pestri ponudbi hrane.

Gostje od blizu in daleč, mladi in stari nam dajejo priporočila, da smo med najboljšimi gostilnami in dober razlog, da se ustavite v Škofji Loki. Ponosni smo na to in se prav vsak dan potrudimo, da zadovoljimo tudi najzahtevnejše okuse.

Cenimo svoje goste, če pridejo prvič ali so pri nas dnevno. Vedno so vsi deležni prijazne in hitre postrežbe v prijetno urejenem ambientu. Kar je poleg odlične hrane seveda tudi razlog, da smo ocenjeni kot najboljša gostilna.

Kaj vse še gostje pohvalijo, ko rečejo, da smo odlična gostilna v Škofji Loki?

  1. Za vaše najmlajše, ki včasih nimajo potrpljenja, da bi na slasten meni počakali pri mizi, je pred gostilno urejeno otroško igrišče.

  2. Imamo urejeno parkirišče, tako je dostop z avtomobilom povsem enostaven, gostilna pa tako tudi primerna za večje zaključene družbe, kjer na srečanje gostje pridejo iz najrazličnejših koncev.

  3. Glede na velikost porcij, kvaliteto hrane in raznolikost ponudbe so naše cene denarnicam prijazne.

Ne odlašajte z obiskom. Kadarkoli od ponedeljka do nedelje ste dobrodošli, da se do sitega najeste pri nas. Pridite na malico med službo ali na okrepčilo po smuki na bližnjem smučišču Stari vrh. Organizirajte srečanje ob obletnici, rojstnem dnevu in povabite vse sorodnike in prijatelje k nam, če doma nimate prostora in zmožnosti za kuhanje tako veliki skupini ljudi. Ob nedeljah pa seveda še na nedeljsko kosilo.

Se priporočamo!