Nazaj na seznam zadetkov

Inženirski biro Gašparič, Aleš Gašparič s.p., projektiranje in svetovanje

Štrihovec 61B, 2212 Šentilj v Slovenskih goricah
Prikaži številko
[email protected]
Pon. - Pet. 8:00 - 17:00

Ugoden inženirski biro Gašparič, Aleš Gašparič s.p. - projektiranje strojnih inštalacij

Če potrebujete ugoden inženirski biro, ste ga našli, saj je biro Gašparič, Aleš Gašparič s.p. zagotovo prava izbira.

Ugoden inženirski biro Gašparič, Aleš Gašparič s.p. vam nudi:

  • Projektiranje strojnih inštalacij v zgradbah,

  • Tehnično svetovanje na področju energetskih rešitev objektov,

  • Izvedbo strokovnega nadzora pri izvedbi strojnih inštalacij v zgradbah,

  • Izdelavo energetskih izkaznic ter

  • Izvedbo energetskih pregledov

Inženirski biro Gašparič, Aleš Gašparič s.p. vam zagotavlja optimalno razmerje med kakovostjo in ceno, ažurnost, hitro odzivnost ter spoštovanje dogovorov.

Za nas je na prvem mestu vaše zadovoljstvo, zato vaše želje, potrebe in zahteve v našem ugodnem inženirskem biroju Gašparič, Aleš Gašparič s.p. obravnavamo individualno, saj jim radi ugodimo.

Na področju strojnih inštalacij in storitev, povezanih z energetiko, se redno izobražujemo in izpopolnjujemo, saj želimo slediti vsem modnim trendom in najmodernejšim tehnikam. Znali vam bomo tudi odlično svetovati.

Strokovnjaki na področju energetike

Smo zelo natančni, zanesljivi, odgovorni, fleksibilni, profesionalni in strokovno usposobljeni. Svoje delo jemljemo resno in ga opravimo v dogovorjenih rokih. Odzivnost, točnost, prijaznost, prilagodljivost in strokovnost rade pohvalijo naše stranke in prepričani smo, da jih boste med sodelovanjem cenili tudi vi.

Naš inženirski biro se ukvarja z načrtovanjem, projektiranjem in vodenjem gradnje projektov. To lahko vključuje različne vrste projektov, kot so:

  • Projektiranje strojnih inštalacij v zgradbah, objektih za privatne in pravne osebe.

  • Naš inženirski biro lahko načrtuje in projektira projekte za izboljšanje energetske učinkovitosti v stavbah in industrijskih procesih.

  • Lahko svetujemo in pomagamo pri upravljanju energije v podjetjih in organizacijah, da se zagotovi učinkovitost in varčevanje z energijo.

  • Lahko sprojektiramo sanacijo objektov z namenom izboljšanja energetske učinkovitosti.

  • Izdelava projektne dokumentacije, izdelava tehničnih poročil, izdelava in vodenje projektne dokumentacije za pridobitev dovoljenj.

Za dodatne informacije obiščite našo spletno stran, ali pa kontaktirajte naš ugoden inženirski biro Gašparič, Aleš Gašparič s.p. preko navedenih kontaktov, saj smo za vas vedno na voljo.

Veselimo se sodelovanja z vami!