Nazaj na seznam zadetkov

GOSTILNA NA BURJI, gostinstvo in turizem d.o.o.

logo
hiša
Nova vas nad Dragonjo 57, 6333 Sečovlje - Sicciole
Prikaži številko
Tor. - Pet.: 18:00 - 23:00 | sobota in nedelja popoldne po dogovoru

Istrska mediteranska in primorska gostilna, Gostilna Na burji

Če je istrska mediteranska in primorska gostilna tisto, kar iščete, smo vaša top izbira v Gostilni Na burji. Našli nas boste na zgornji strani Nove vasi, kjer se nahajamo v istrskih gričih, svoje ime pa smo prevzeli od znamenitega vetra.

K nam stranke od blizu in daleč privabljamo z avtentično kuhinjo, med našimi jedmi po naročilu pa so posebej priljubljene ribje jedi. Znane so tudi naše mineštre, florentinci, jagenjčki, kozlički, hobotnice …

Pri pripravi mediteranskih jedi uporabljamo sestavine iz naše primorske obale

Pri pripravi prav vseh izmed naših jedi uporabljamo najbolj kakovostne lokalno in biološko pridelane sestavine, posebno skrbni pa smo pri njihovi pripravi, kjer uporabljamo tradicionalne recepte.

Značilne sestavine naše regije so:

  • tartufi,

  • divji šparglji,

  • gobe, uporabljamo pa tudi sezonske plodove.

Ob obroku se vedno prileže tudi pristni domači kruh.

Istrske, mediteranske jedi Obala

Ob avtentičnih jedeh se priležejo vrhunska vina izvirnih okusov …

Poleg dobre jedače se prileže tudi dobra kapljica in pri nas smo poskrbeli za skrben, omejen izbor vin, ki sovpadajo s filozofijo naše kuhinje. To so vrhunska vina pridelovalcev iz regije, ki za svoj trud pri ustvarjanju izvirnih okusov prejemajo nagrade.

Poleg vin smo pozorni tudi na uporabo široke palete oljčnih olj, ki predstavljajo enega izmed stebrov istrske kulture.

Poleg pestre ponudbe navdušujemo tudi s kakovostno storitvijo, v okviru česar vam je naše izkušeno in vrhunsko strokovno usposobljeno osebje vedno pripravljeno svetovati in vam s prijaznostjo polepšati dan.

Naš prostor za zaključene družbe vam je vedno na voljo za organizacijo manjšega dogodka ali praznovanja.

Obiščite nas tudi vi in se prepričajte, kako smo se uveljavili kot top ponudnik istrske mediteranske in primorske gostilne. Na burji z veseljem pričakujemo vaš obisk, za rezervacije in informacije pa nas kontaktirajte in z veseljem se bomo odzvali.