Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava cenitve nepremičnine, ELO-PROJEKTI d.o.o.

Trg z nepremičninami je področje, ki se stalno spreminja. Dobro je, da imate ob seboj nekoga, ki ima dober pregled nad nepremičninskim trgom. Pri podjetju ELO-PROJEKTI d.o.o. se vse od leta 1997 ukvarjamo z izdelavo cenitev, posredovanjem nepremičnin in nepremičninskim inženiringom.

Zakaj izvesti cenitev nepremičnine?

Ko prodajate nepremično, želite iz nje iztržiti največ. Cenitev nepremičnine vam bo dala okvirni znesek vaše posesti. Na ta način boste preprečili prodajo nepremičnine po prenizki ceni.

V ELO-PROJEKTI d.o.o. vam izdelamo natančno cenitev vaše nepremičnine. Pri njeni izdelavi upoštevamo stanje na nepremičninskem trgu, stanje posesti, velikost in njeno lokacijo. Geografska lega je pomemben dejavnik pri vrednosti vaše nepremičnine. Enaka nepremičnina bi imela na dveh različnih lokacijah, dve različni ceni. Pri tem se upošteva, ali se v bližini vaše nepremičnine nahajajo infrastrukture in kakšna je priljubljenost lokacije.

Z izdelavo naše cenitve nepremičnine boste dobili vse potrebne informacije, s katerimi boste opravili najboljšo prodajo.

Cenitev in prodajo vaše nepremičnine zaupajte nam

Pri ELO-PROJEKTI d.o.o. smo strokovnjaki za nepremičnine. Skozi več desetletno obdobje smo nabrali bogate izkušnje in znanje. Naši zaposleni prihajajo iz različnih področij, ki se ukvarjajo z nepremičninami in obogatijo naš širok spekter znanj.

V podjetju ELO-PROJEKTI d.o.o. se ukvarjamo:

  • s posredovanjem pri nakupih, prodaji in najemu vseh vrst nepremičnin,

  • z gradnjo in adaptacijo,

  • z izdelavo cenitev nepremičnin,

  • z izvedbo nepremičninskega inženiringa in

  • s svetovanjem.

V zadnjih letih smo se uspešno razširili tudi na Hrvaško, kjer naše stranke nakupujejo počitniške apartmaje v Istri in poslovne prostore v Zagrebu.

Sodelujemo tudi z drugimi agencijami in se našim strankam prilagajamo. Nudimo vam tudi možnost osebnega svetovalca, ki vam bo s svojim znanjem na voljo in vam pomagal pri osvajanju nepremičninskega trga.

Za kakršnakoli vprašanja in svetovanje smo vam na voljo. Za izdelavo najboljše cenitve nepremičnin, prodajo, nakup ... se obrnite na nas!