Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava fasad in obnova hiš

GRADBENIŠTVO MAMA, ALIJA SPAHIĆ S.P. smo prava izbira, da nam prepustite prenovo objekta.

Če imate hišo, potrebno nove fasade ali drugih adaptacijskih del, nas pokličite, da se dogovorimo za ogled in posvet. Glede na stanje objekta, vaš časovni in finančni okvir bomo predstavili popis potrebnih in dodatnih, želenih del ter pripravili top ponudbo.

Zaposlujemo izkušen in usposobljen gradbeni kader. Predvsem so naši delavci izkušeni v dejavnosti izdelave fasad, izvedbe hidroizolacij oziroma obnove objektov. Ko boste dela prepustili nam, boste dobili energetsko učinkovitejšo hišo, ki pa bo tudi na pogled privlačna, urejena po vaših željah.

Z izdelavo nove fasade oziroma obnovo hiše ohranjate ali celo povečate vrednost objekta, prav tako pa strokovna izvedba teh del zagotavlja bolj udobno bivanje.

Naš pristop je profesionalen, zagotavljamo pa vam sledeče:

  • hitro odzivnost,

  • prilagodljivost,

  • orientiranost k zadovoljstvu strank,

  • visok nivo kakovosti izvedenih storitev ter

  • konkurenčne cene.

Naj bo izdelava fasade, hidroizolacija, obnova hiše urejena hitro, kvalitetno, po prijazni ceni

V našem gradbeništvu razumemo, kako pomembno je kvalitetno izvesti fasado oziroma obnovo hiše, vemo pa tudi, da pri izbiri izvajalcev gledate na ceno storitev ter čim krajše izvedbene čase. Vsekakor vam s ponudbo želimo priti nasproti, da vam ustreza tako stroškovno, finančno kot časovno brez kompromisov na kvalitete.

Vsakemu naročniku del namreč povemo, da najbolj ugodna cena ne sme biti edini kriterij pri izbiri mojstra, ki mu boste prepustili izdelavo fasade, obnovo hiše, hidroizolacijo. Poiščite gradbeništvo, kot smo mi, ki vam lahko ponudi optimalno razmerje, na koncu pa dela realizira pravilno, tako, da je rešitev dolgoročna. Zakaj je to pomembno? Ker slabo narejena dela prinašajo mnogo več stroškov, tako pri recimo ogrevanju objekta kot tudi za sanacije in tudi velike časovne izgube z iskanjem, usklajevanjem mojstrov.

Mi se na vsakem gradbenem projektu, manjši ali večji obnovi objekta, izdelavo nove ali obnovi fasade, potrudimo, da dosežemo vaše 100% zadovoljstvo. Skrbno izberemo materiale, ki so na trgu preizkušeni in uveljavljeni, seznanimo vas tudi z vsemi potrebnimi postopki oziroma deli, ki so potrebna v procesu obnove, če želite, da je ta res kvalitetna. Za vas smo transparentni glede cen in časa, ki ga zahtevajo fasade, obnove, hidroizolacije.

Kontaktirajte nas za vse dodatne informacije, da vam predstavimo svoje reference, do zdaj uspešno zaključene projekte in seveda ponudbo.