Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava fasade, betoniranje, GRADBENIŠTVO HAJRIZ ALIJAJ S.P.

Podjetje GRADBENIŠTVO HAJRIZ ALIJAJ S.P. iz Goriške je odlična izbira za vse, ki gradite ali prenavljate objekt. Naše močno področje je izdelava fasad in betoniranje. Goriška nas pozna predvsem po ugodnih cenah in dobro opravljenem delu.

Namen fasade ni le estetski, da se lahko pohvalite kako lepo izgleda in da vas lahko drugi najdejo, kje pa. Bolj pomemben vidik dobro izdelane fasade, ki pa se ne opazi toliko na oko, je varčevanje z energijo pri ogrevanju in hlajenju.

Naše podjetje strankam vedno svetuje dobro izbiro materialov, čeprav so navadno ti malo dražji, a omogočajo prihranek na dolgi čas, saj bo račun za ogrevanje in hlajenje veliko nižji.

Dobri materiali v kombinaciji z našim prizadevanjem pa je tlakovana pot do vašega zadovoljstva in s tem našega uspešno zaključenega projekta.

Vedno pa se pred samo izdelavo fasade ali betoniranjem posvetujemo z vami, saj so vaše želje tiste, ki so nas privedle do skupnega sodelovanja.

Kakovostna fasada in betoniranje, Goriška

Pri delu se ne poslužujemo bližnjic in dobro sodelujemo z ostalimi izvajalci projekta. Kar vam lahko potrdi že kar nekaj njih.

  • Izdelava fasade in fasaderska dela

  • Betoniranje

Na vašo željo svetujemo pri izbiri odtenkov in ornamentov. Pomagamo s kombinacijami in inovativnimi predlogi.

Betoniranje izvedemo za različne namene. Postavitev temeljev objekta. Izgradnjo bazena, ribnika.

Pred samo izdelavo fasade ali obnovo si ogledamo objekt, ocenimo čas dela, naredimo načrt in sestavimo TOP ponudbo za vas. V primeru obojestranskega zadovoljstva in potrditve, pričnemo z delom.

Pozor, na izdelavo fasade in betoniranje nudimo tudi akcijske cene in popuste od -5% do -10%. Pohitite in nas pokličite ter si zagarantirajte ugodne cene.

Pokličite in ujemite TOP ponudbo za izdelavo fasad, fasaderska dela in betoniranje na Goriškem.