Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava fasade Primorska, RAKIP GUTAJ, s.p.

Izbira mojstra, ki vam bo izdelal fasado je pomembna in tega se pri našem družinskem podjetju, BR gradbeništvo, RAKIP GUTAJ, s.p. iz Izole, še kako dobro zavedamo. Svojim strankam kot dober naslov za izdelavo fasad na Primorskem nudimo:

  • Izdelavo fasade

  • Sanacijo fasade

  • Adaptacije stanovanj

Fasada je pomemben del pri zaključnih gradbenih delih, saj ne služi le kot okras in privlači občudujoče poglede, pri izdelavi fasade je potrebno imeti v mislih tudi varčevanje z energijo, pozimi pri hlajenju, poleti pri ogrevanju in dolgoročno gledano se to občutno pozna po finančni plati.

Kor gradbeno podjetje s Primorske pa se lahko pohvalimo, da pri izdelavi fasad uporabljamo certificirane materiale priznanih znamk: Caparol, Rofix, Baumit.

Sanacija fasade Primorska

Včasih pa je obstoječa fasada dobra in potrebuje le barvno osvežitev ali krpanje poškodovanih mest. Tudi takrat vam na pomoč priskočimo mi. Na Primorskem opravljamo večja ali manjša popravila.

Pokličite nas za TOP ponudbo, TOP izvedbo in tudi TOP ceno.

Zavedamo se, da pri izbiri pravega fasaderja odloča tudi cena. Strankam zato svetujemo uporabo malo boljših, čeprav dražjih materialov, kar se jim bo obrestovali tekom let.

Ne odlašajte in nas pokličite za ogled vaše hiše ali poslovne stavbe. Naj skupaj z vami načrtujemo projekt, na katerega boste vi in mi ponosni.

Privoščite objektu in sebi izdelavo fasade po vaši meri.

TOP izdelava in sanacija fasade Primorska.