Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava in montaža jeklenih konstrukcij TE-AN d.o.o., Osrednja Slovenija

Podjetje TE-AN, izdelava in montaža jeklene konstrukcije, d.o.o. iz Ljubljane, je pravi naslov, ko razmišljate o izdelavi recimo jeklenih stopnic, balkonske ograje

Pri nas ponujamo vrhunsko izdelavo različnih jeklenih konstrukcij s pomočjo profesionalne, redno posodobljene tehnologije. Če temu dodamo še strokovno znanje v kombinaciji z izkušnjami, ki jih marljivo pridobivamo z vestnim delom, ste dobili recept za uspeh.

V sklopu izdelave in montaže jeklene konstrukcije vam ponujamo izdelavo:

  • Elementov za skladiščenje in proizvodnjo,

  • Kovinskih konstrukcije lažje in težje izvedbe,

  • Več oblik nadstreškov – držeč se objekta ali samostoječe,

  • Več vrst ograj (balkonske, notranje in zunanje), stopnišč in podestov,

  • Različnih jeklenih konstrukcij pri gradnji ali obnovi.

Svojim strankam zagotavljamo dobro izvedeno storitev s kvalitetnimi materiali. Sledimo zahtevam in standardom pri izdelavi ter upoštevamo tudi varnostne faktorje. Znamo slediti tehničnim načrtom in se prilagajati terenu, pri vsem tem upoštevajoč vaše želje in potrebe.

Jeklo je zaradi svoje uporabnosti že stoletja eden izmed bolj zanesljivih in uporabljenih materialov pri gradnji. Ima dobre lastnosti, ki jih je moč usklajevati z drugimi materiali.

Pri nas poskrbimo za celostne rešitve na področju izdelave in montaže različnih vrst jeklenih konstrukcij

Zakaj nas izbrati? Ker k projektom pristopimo celostno:

  • svetujemo, predlagamo spremembe, razrešujemo dileme,

  • projektiramo,

  • izdelamo,

  • in seveda tudi montiramo

Jeklene konstrukcije velikokrat najdete v raznih športnih objektih, proizvodnih halah, večjih skladiščih pa tudi kot avtomobilske nadstreške za privatne hiše. Zagnano se lotimo manjših butičnih projektov na ključ in tudi bolj zahtevnih skladno z veljavnimi standardi, zahtevami ter vašimi pričakovanju.

Smo odgovorni, korektni, precizni in zaupanja vredni.

Na voljo smo za sodelovanje tako podjetjem kot posameznikom. Zavedamo se, da moramo svoje delo dobro opraviti, v nasprotnem primeru so lahko neljube posledice.

Ko smo uspešno izdelali in montirali jekleno konstrukcijo, sledi še končni pregled z naročnikom, ki mu zaželimo dobro in varno uporabo.