Nazaj na seznam zadetkov

Impoles, izdelava in montaža pohištva

Pod imenom Impoles najdete mizarstvo, ki vam izdela in montira vse vrste pohištva za katerikoli prostor v vašem domu ali poslovnem objektu.

Prisegamo na rešitve, ki so tako lepe kot funkcionalne. Seveda se zavedamo, da boste izdelavo in montažo pohištva prepustili tudi ponudniku, ki bo najbolj ugoden, zato se vedno potrudimo, da prav pri nas dobite najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Zakaj se odločiti za izdelavo pohištva po meri

Želite maksimalno izkoristiti svoje prostore? Iščete notranjo opremo in pohištvo, ki bo popolnoma odražalo vaš osebni slog?

Zaupajte nam, kaj si želite in vaše zamisli bomo uresničili tako, da boste v vsakem prostoru imeli občutek topline in udobja.

Lahko nam zaupate, da bomo izdelavo in montažo pohištva opravili z največjo pozornostjo do detajlov in brez kompromisov pri kakovosti.

Najprej se bomo pogovorili o vsej možnostih - materiali, barve, postavitve.

Sledijo natančne izmere prostorov. Ni pomembno, kako veliki ali majhni so ter kakšnih oblik. Če se odločite za izdelavo pohištva po naročilu, se ne prilagajate vi in vaš prostor, pač pa se pohištvo prilagaja vam.

Nato šele je čas za izdelavo in na koncu montažo na lokaciji.

Ugodna izdelava in montaža pohištva po meri

Mislite, da je izdelava pohištva po naročilu velik strošek? Razmislite še enkrat.

Pri Impoles verjamemo, da se vam takšna naložba dolgoročno izplača.

Pohištvo, ki je izdelano po meri, je izdelano za vas, vaše potrebe glede uporabe in skladno z vašo estetiko. Seveda vam pred izdelavo končnih rešitev vedno damo tudi svoje predloge, kako izboljšati osnovne zamisli in ideje, na kaj biti pozorni, glede na to, da se pohištvo po meri običajno uporablja dlje časa, se ne menja.

Prav tako pri izdelavi po naročilu vi izberete materiale, barvne kombinacije, razporeditev elementov. Skratka, niste prisiljeni sprejemati kompromisov in dolgoročno ne boste imeli stroškov z menjavo, saj bo pohištvo funkcioniralo.

Vse to so razlogi, da je izdelava in montaža pohištva po naročilu pravzaprav lahko zelo ugodna. In ne pozabite na prihranek časa - ki ga sicer porabite za obiske pohištvenih salonov in trgovin, iskanjem monterjev, usklajevanjem dostav ipd.

Ste se odločili, da si želite ponudbo? Bi radi videli, kaj smo že izdelali za naročnike iz vse Slovenije. Pošljite povpraševanje!