Nazaj na seznam zadetkov

PRIMPLAN, tehnične storitve, Primož Planinc s.p.

logo
kuhinja po naročilu
Trnjava 4B, 1225, Lukovica
Prikaži številko
Ponedeljek: 07:00 - 16:00 Torek: 07:00 - 16:00 Sreda: 07:00 - 16:00 Četrtek: 07:00 - 16:00 Petek: 07:00 - 15:00 Sobota: 08:00 - 12:00

Izdelava in montaža pohištva Primplan - Vaša Vizija, Naše znanje

Imate prazno stanovanje, hišo, poslovni prostor ki pred vselitvijo potrebuje le še notranjo opremo in pohištvo? Si želite, da bi bilo slednje funkcionalno, da bi maksimalno izkoristilo prostor, hkrati pa do potankosti izpolnjevalo tudi vaše estetske zahteve?

Naj vam pri tem pomagamo v mizarstvu Primplan.

Vaše zamisli bomo preoblikovali v kvalitetne, lepe, unikatne kose pohištva, ki se bodo popolnoma prilegali prostoru in potrebam, glede uporabe.

Top ponudba za mizarske storitve po naročilu v Ljubljani

Z veseljem boste sodelovali z nami, če se odločate, komu prepustiti izdelavo in montažo pohištva po naročilu.

Če ste na širšem območju Ljubljane, smo za vas še posebej hitro dosegljivi, saj smo locirani v Lukovici, pa tudi sicer lokacija montaže ni nobena težava.

Zakaj torej pohištvo v izdelavo prepustiti nam

Individualno Načrtovanje: Vaša vizija je naša navdih. Prisluhnemo vašim željam, upoštevamo vaše potrebe, vaš slog oziroma estetiko kot tudi prostor, za katerega bomo izdelali pohištvo. Naredimo natančne izmere.

Predlagamo vam možne rešitve, materiale oziroma kombinacije materialov ter barve, vzorce in teksture.

Izdelava pohištva po naročilu: V naši mizarski delavnici v bližini Ljubljane se po potrditvi ponudbe lotimo dela. Uporabljamo sodobna mizarska orodja in pripomočke, ki nam omogočajo izjemno natančno in kvalitetno izdelavo v najkrajšem možnem času in po najboljših cenah.

Montaža pohištva: Ko so elementi izdelani, je čas za montažo na lokaciji. Pridemo v dogovorjenem roku in poskrbimo za vgradnjo tako, da bo pohištvo takoj ko odidemo uporabno.

Ponudba izdelave in montaže pohištva

  • Kopalnice po meri

  • Otroške in mladinske sobe

  • Kuhinje in jedilnice

  • Dnevne sobe

  • Spalnice

Za podjetja ponujamo izdelavo poslovnih prostorov po meri v celoti, lahko pa naročite le posamezne kose pisarniškega pohištva, recimo regale, police, mize ...

Pohištvo, ki se popolno prilega prostorom, smo do izdelali in montirali že velikokrat. Ne ustrašimo se nobenega izziva, ne glede na velikost, obliko prostora ali specifičnost vaših željah. Zaupajte nam jih, da vašo vizijo združimo z mizarskimi znanji in skupaj dosežemo, kar si želite od pohištva.