Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava in montaža vseh vrst reklamnih napisov in tabel Ljubljana, MREŽA - BLATNIK d.n.o.

V podjetju MREŽA - BLATNIK d.n.o. smo vam na voljo za izdelavo in montažo vseh vrst reklamnih napisov in tabel.

Nahajamo se v Ljubljani in delamo s strankami iz celotne Slovenije. Na nas se lahko obrnete brez skrbi, saj vam bomo kot top ponudnik pripravili zavidljivo ponudbo.

Na trgu smo prisotni že več kot 25 let, v vseh teh letih pa smo nabrali veliko izkušenj in dodatnih znanj, ki jih neprestano nadgrajujemo. Našim naročnikom želimo zagotoviti konkurenčno prednost s kvalitetnimi, izbirnimi in edinstvenimi izdelki. Vedno bolj smo poznani tudi na tujih trgih.

Izdelavo in montažo vseh vrst reklamnih napisov in tabel izvedemo učinkovito, dosledno, kvalitetno in v najkrajšem možnem času.

Ponosimo smo, da smo 95% naših naročil izvedli pred rokom, od tega 50% v manj kot 1 mesecu. Vse to vam zagotavljamo po konkurenčnem ceniku.

Izberite nas za izdelavo in montažo vseh vrst reklamnih napisov in tabel v Ljubljani

MREŽA - BLATNIK d.n.o. vam pri izdelavi in montaži vseh vrst reklamnih napisov in tabel nudi možnost izdelave po meri.

Za nas je na prvem mestu zadovoljstvo naročnikov, zato vedno prisluhnemo vašim željam in idejam. Individualno se vam posvetimo in si za vas vzamemo čas. Vedno smo vam na voljo tudi za nasvet.

Izdelamo promocijske zaslone ter stojala po meri, ki ustrezajo vaši poslovni strategiji. Smo zanesljivi in odgovorni, prilagodljivi in natančni, naše glavne prednosti pa so iznajdljivost in unikatnost.

  • Imamo čut za detajle,

  • delo pa opravljamo predano in vestno.

Stopite v stik z nami za izdelavo in montažo vseh vrst reklamnih napisov in tabel v Ljubljani in ostalih delih Slovenije. V celoti se vam bomo posvetili in skušali preseči vaša pričakovanja. Pošljite nam povpraševanje, mi vam bomo odgovorili s top ponudbo.