Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava in obnova fasade Notranjska, KAHRID FASADERSTVO

Z izdelavo in obnovo fasade imamo na Notranjskem in okolici veliko pridobljenih izkušenj, znanj in referenc, saj jih zbiramo že več kot 15 let. KAHRID FASADERSTVO svoje delo opravlja predano, vestno in dosledno. Zaupajte nam, ne bo vam žal. Za vas bomo pripravili top ponudbo!

Za nas je najbolj pomembno vaše zadovoljstvo. Vsakemu naročniku se individualno posvetimo. Pred pripravo ponudbe, si lokacijo ogledamo. Upoštevamo vse vaše ideje in želje, seveda pa vam tudi strokovno svetujemo. Pri izdelavi in obnovi fasade kjerkoli na Notranjskem ali v bližini vam želimo nudi najbolj optimalne pogoje.

Pred izvedbo del zaščitimo okolico in elemente, po končanem delu pa za seboj pospravimo. Pri fasaderskih delih uporabljamo le najboljšo opremo in orodja ter najbolj kvalitetne materiale, ki jih nanašamo po predpisih proizvajalcev. Seveda pa pazimo tudi na varstvo pri delu.

Pridobite top pogoje sodelovanja za izdelavo in obnovo fasade na Notranjskem v KAHRID FASADERSTVU

KAHRID FASADERSTVO vam nudi optimalno izvedene storitve, kamor spadajo predvsem:

  • kompletna izdelava, izolacija, barvanje, obnova in sanacija fasad,

  • strojni ometi (notranji in zunanji),

  • slikopleskarska dela in izdelava suhomontažnih sistemov (spuščanje stropov, predelne stene, knauf, rigips...

Svoje storitve nudimo tako pri novogradnjah kot pri adaptacijah. Izdelavo in obnovo fasad izvedemo učinkovito, dosledno, kvalitetno, varno in v najkrajšem možnem času. Trenutno vam nudimo tudi akcijsko ponudbo, ki je na voljo le omejen čas, zato ne odlašajte s povpraševanjem.

Pripravili vam bomo top ponudbo za izdelavo in obnovo fasade na Notranjskem po konkurenčnem ceniku, kvaliteta pa zaradi tega ne bo trpela. Zagotavljamo vam profesionalen odnos in upoštevanje vseh dogovorov z vami.