Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava fasade Gorenjska

V gradbenem podjetju Fasaderstvo Zlatko Anakiev s.p. smo pravi naslov takrat, ko iščete zaupanja vrednega mojstra, ki bo za vas izdelal fasado. Dejavni smo po vsej gorenjski regiji s širšo okolico, po predhodnem dogovoru. Kontaktirajte nas tudi vi, da se dogovorimo za sodelovanje.

Pri izdelavi fasade uporabljamo le najbolj kvalitetne materiale, orodja in opremo, prav tako pa sledimo vsem navodilom proizvajalcev barv, lepil, pritrdil, mrežic...

Če boste izbrali nas za izdelavo fasade, boste prihranili čas, energijo in denar. Znižali boste stroške porabljenih energentov ter izboljšali kvaliteto bivalnega okolja. Poskrbite za dobro počutje v objektu s pravilno temperaturo in relativno zračno vlažnostjo.

Na voljo smo vam tako v poslovnih kot v stanovanjskih objektih, usposobljeni pa smo za novogradnje, adaptacije in sanacije.

Prenova fasade Gorenjska

Fasaderstvo Zlatko Anakiev s.p. je pravi naslov tudi, ko potrebujete prenovo fasade. Na Gorenjskem z okolico smo med bolj konkurenčnimi ponudniki, fasade z nami pa so:

  • kvalitetno izdelane,

  • energetsko varčne,

  • cenovno dostopne,

  • estetsko dovršene,

  • skladne z okolico...

Pri izbiri barv in ostalih elementov vam tudi svetujemo. Ob prenovi fasade vedno zaščitimo objekt (tlake, okna, vrata, ograje, terase), po končanih delih pa za seboj pospravimo.

Za sodobno in učinkovito izdelavo in prenovo fasade stopite v stik z nami, na vam na Gorenjskem pripravimo najbolj top ponudbo. Preverite jo!