Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava kovinskih izdelkov in polizdelkov po naročilu

V podjetju FiberCut Matic Podlogar s.p. pričakujemo naročnike s top ponudbo. Nudimo vam izdelavo kovinskih izdelkov in polizdelkov po naročilu. Zaupajte nam vaše želje tudi vi, mi jih bomo uresničili. Posebej smo usposobljeni za izdelavo:

  • ograj ter

  • dekorativnih sten.

Na naše podjetje se lahko zanesete tako pri novogradnjah kot pri adaptacijah. Imamo številne izkušnje z izdelavo kovinskih izdelkov in polizdelkov po naročilu tako za stanovanjske kot za poslovne objekte. Posebej priljubljene so ograje, saj le-te ograjujejo javna in zasebna zemljišča oziroma objekte.

Ograje, ki jih izdelujemo mi so sestavljene iz dveh inox stebričkov ter perforiranega panela. Ker našim naročnikom dobavljamo le najbolj kvalitetne izdelke, sta stebrička in panel lakirani s tehnologijo prašnega lakiranja, saj daje izdelkom daljšo življenjsko dobo in robustnost. 

Kontaktirajte nas kadarkoli za izdelavo kovinskih izdelkov in polizdelkov po naročilu

V programu izdelave kovinskih izdelkov in polizdelkov po naročilu izdelujemo tudi dekorativne stene, ki so namenjene poživitvi prostora. So pa tudi odlična ideja, če želite pregrado v prostoru, da ločite med dnevnim ali zasebnim prostorom.

Ker kovinske izdelke izdelujemo po naročilu, lahko sami izberete:

  • barvo,

  • vzorec panela in

  • material panela. 

V ponudbi pa imamo tudi standardne vzorce in dimenzije panelov.

FiberCut Matic Podlogar s.p. svojim strankam zagotavlja izdelavo kovinskih izdelkov in polizdelkov po naročilu v najkrajšem možnem času. Ker uporabljamo le najboljše materiale in opremo, so naši končni izdelki kvalitetni, varni on sodobni.

Našim strankam nudimo izdelavo kovinskih izdelkov in polizdelkov po naročilu po top ponudbi. Dogovorimo se lahko tudi za količinske popuste, zato ne odlašajte s povpraševanjem. Na voljo smo vam v Osrednji Sloveniji in po ostalih delih Slovenije. Veselimo se sodelovanja z vami!