Nazaj na seznam zadetkov

Kakovostna izdelava kovinskih konstrukcij po vaši meri z Idus d.o.o.

Vodite ali pripravljate gradbeni projekt, pri katerem potrebujete kovinsko ali jekleno konstrukcijo?

Podjetje Idus d.o.o. vam pri tem pomaga in za vas izvede izdelavo kovinskih konstrukcij, ključavničarskih izdelkov in jeklenih podestov po vaših željah in potrebah. 

Medtem ko kovinske konstrukcije in ključavničarski izdelki obsegajo vrata, ograje, nadstreške stopnice in ostale konstrukcije, vam jekleni podesti omogočijo prihranek prostora v že obstoječem prostoru ter dodatne prostore, v katerih lahko denimo skladiščite svojo opremo.

  • Izdelava jeklenih konstrukcij

  • Izdelava ključavničarskih izdelkov

  • Izdelava jeklenih podesti po zahtevi naročnika

  • Izdelava podkonstrukcij

Zagotovite si najboljšo izdelavo in montažo jeklenih in kovinskih konstrukcij

Kontaktirajte nas in si zagotovite strokovno svetovanje na vseh korakih izdelave kovinskih konstrukcij od oblikovanja ideje do izbire, izdelave in montaže vaših izdelkov.

Smo pravi naslov za izdelavo kvalitetnih stopnišč, opremljanje industrijskih hal, skladišč ter drugih obdelovalnih in proizvodnih obratov. Po standardih:

  • SIST EN 1090

  • SIST EN ISO 3834

Smo podjetje s 14-letno tradicijo, ki je na tem področju izkušeno, opremljeno in usposobljeno. Naši zaposleni so specializirani za specifična področja varilstva, ključavničarskih del ter gradnjo in izdelavo kovinskih konstrukcij tako, da boste z našo storitvijo zagotovljeno zadovoljni.