Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava kovinskih nadstreškov

Prelog KM je podjetje, ki se že več kot 80 let ukvarja z izdelavo kovinskih izdelkov. Kovačija je bila od samih začetkov usmerjena v izdelavo kmetijskih strojev in še danes večji del proizvodnje predstavljajo kmetijski priključki.

S spremljanjem potreb na trgu in s posluhom za želje naših strank, pa smo del dejavnosti usmerili tudi v izdelavo kovinskih nadstreškov.

Kovinski nadstreški za terase

Med drugim izdelujemo kovinske nadstreške za terase. Lahko so samostoječi ali vpeti v steno. Možno jih je narediti tudi z rolojem.

Dimenzije prilagodimo vašim željam, vam pa pred izdelavo svetujemo, primerno dolžino, širino in višino nadstreška glede na velikost terase in druge vaše želje ter potrebe.

Vsi naši nadstreški so jekleni, vroče pocinkani, barvani z željeno barvo. Kritina je strešni panel 3 cm.

Moderni nadstreški za avto

Zelo priljubljeni so tudi avtomobilski nadstreški. Za objekte, ki nimajo garaže ali potrebujejo dodaten parkirni prostor, na katerem je vozilo zaščiteno pred dežjem, snegom, direktnim soncem, izdelujemo moderne nadstreške.

Večinoma gre za konzolne ali polkrožne nadstreške, lahko pa nam tudi predstavite svojo zamisel za avto nadstrešek in potrudili se bomo, da jo uresničimo.

Nekaj naših referenc si oglejte v galeriji, da se prepričate, da vemo, kaj delamo. Nato pa nam pošljite povpraševanje in poskrbeli bomo, da boste dobili top ponudbo.