Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava letne kuhinje Ljubljana

Ko se pomlad počasi prevesi v poletje, prihajamo idealen čas za druženj. Ni boljšega kot se z družino ali prijatelji usesti zunaj na teraso in z njimi preživeti čas. Da druženje bolj prijetno, si lahko na vaši terasi uredite letno kuhinjo.

Izdelavo letne kuhinje prepustite nam

Iz brušenega betona izdelujemo moderne, estetske in delujoče letne kuhinje. Ker so kuhinje namenjene zunanji uporabi, je beton zaščiten s specialno glazuro. Materiali so vodoodporni, zato je kuhinja lahko brez težav zunaj na dežju. Glazura ni namenjena le zaščiti, temveč omogoča tudi lažje vzdrževanje.

Letni kuhinji lahko vgradimo tudi dodatno opremo. Lahko se odločite, da kuhinji dodate:

  • žar (plinski ali klasični),

  • vgradne kuhalnike,

  • pomivalna korita in

  • vrata različnih materialov (iz kovine, tropskega lesa ali aluminija).

Vse izdelke, ki jih za vas izdelamo, za vas tudi montiramo. V naši ponudbi imamo veliko dodatnih stvari, ki jih lahko izberete. Dodatno ponudbo si lahko ogledate v našem razstavnem prostoru v Trzinu. Če si želite razstavni prostor ogledati, se prosim, predhodno najavite.

Letni kuhinji vedno dodamo tudi vrata. Vse kar vam izdelamo vam tudi montiramo. Naše podjetje dela samo kompletno izvedbo letnih kuhinj.

Izdelujemo tudi ostale izdelke iz betona

Poleg letnih kuhinj izdelujemo tudi vrtne in okrasne vodnjake. Z našimi izdelki si lahko lepo okrasite vrt ali dvorišče.

Vrtne vodnjake lahko opremite z dodatno opremo (odlagalno polico ali pipo).

Na področju dela imamo 25 let izkušenj. Vsaka stranka nam je pomembna, zato se vsakemu kupcu posvetimo. Nudimo osebno svetovanje in reševanje izzivov, da skupaj pridemo do idealne rešitve za vašo teraso ali vrt.

Če imate vprašanja ali vas zanima izdelava letnega vrta ali naših drugih izdelkov, nas pokličite ali nam pišite in vam bomo z veseljem pomagali pri iskanju odgovorov.