Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava namenskih strojev in naprav, M.O.D.B. d.o.o.

Imate podjetje in potrebujete stroj ali napravo narejeno po vaših zahtevah? Ne veste, na koga se obrniti ali kje iskati? Ne iščite nič več. Pridite k nam! Pri podjetju M.O.D.B. d.o.o., vam nudimo izdelavo namenskih strojev in naprav.

Izdelujemo:

  • kovinske dele strojev,

  • strojne dele

  • in same stroje (vse izdelujemo po naročilu).

Pri izdelavi namenskih strojev in naprav, se zanašamo na našo uigrano profesionalno ekipo, ki je podkovana s pravim znanjem in izkušnjami. Pri svojem delu uporabljamo najboljše materiale, orodje in druge strokovne pripomočke. Le tako lahko zagotovimo trajnost in vzdržljivost pri izdelavi namenskih strojev in naprav.

Največ strojev izdelamo za avtomobilsko industrijo, prilagodimo pa se tudi drugim potrebam in povpraševanju. Za izdelavo namenskih strojev in naprav uredimo tudi servis in montažo.

Svoje znanje o izdelavi namenskih strojev in naprav nenehno nadgrajujemo in bogatimo. Sledimo trendom in tehničnim spremembam, tako doma, kot v tujini in to s pridom, pri svojem delu tudi uporabljamo, kar lahko potrdi že mnogo naših zadovoljnih naročnikov in odličnih referenc.

Ko iščete izdelavo namenskih strojev in naprav, poiščite M.O.D.B. d.o.o.!