Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava orodij za brizganje plastike - ugodno, hitro, zanesljivo z Dapz

Izdelava orodij in naprav je vse od nastanka podjetja Dapz osnovna dejavnost. Po več kot 25-letih izkušenj v orodjarstvu veljamo za zanesljivega ponudnika izdelave orodij za brizganje plastike in ostalih storitev, kar potrjujemo z zaupanjem priznanih naročnikov, to so med drugim podjetja Hella, Odelo, Mahle in drugi.

Orodja za brizganje plastike - izdelava podprta z znanjem, izkušnjami in tehnologijo

Specializirani smo za izdelavo orodij za brizganje plastike, naša največja prednost pa je celovitost storitve, torej lahko sodelujemo z vami od ideje do končne rešitve.

Nudimo tudi preizkuse orodij oziroma brizganje krajših serij za svoje naročnike.

Imamo sodobno opremljeno proizvodnjo, v kateri strojni park redno nadgrajujemo, da lahko brizganje oziroma izdelava orodij kar najbolj učinkovito - za kupca znotraj dogovorjenih časovnih rokov in seveda po konkurenčnih cenah brez kompromisov pri kvaliteti.

Proizvodnja poteka s pomočjo naslednjih postopkov, tehnologij oziroma strojev:

  • Frezalni stroji

  • Potopna erozija

  • Žična erozija

  • Tuširna preša

  • Ostali stroji

Razpolagamo tudi s strojem za lasersko varjenje in lastno merilnico.

Pošljite nam povpraševanje že danes in nam zaupate, da bomo za vas ustvarili visokokakovostne rešitve, popolnoma prilagojene potrebam vašega podjetja! Ugodna izdelava orodij za brizganje plastike vam je na voljo.

Ugodna idelava krajših serij orodij za brizganje plastike za zunanje stranke

Zaposlujemo strokovno podkovan in izkušen kader, saj želimo naročnikom izdelavo orodij ponuditi pod optimalnimi pogoji. Zato smo se odločili tudi, da za zunanje stranke zagotovimo preizkuse orodij in brizganje krajših serij.

Naši izdelki in reference na področju brizganja plastike

Predvsem smo znani po izdelavi delov za avtomobilsko industrijo, kot so:

  • reflektorji

  • leče

  • mikrooptika

  • ohišja

Prav tako med izdelki za znane kupce najdete druge tehnične izdelke. Za vse uporabljamo po meri narejena orodja za brizganje plastike.

S svojimi izdelki smo prisotni na tržišču v Sloveniji in tujini (Avstrija, Nemčiji, Romunija, Češka, Kitajska in Mehika).

Več o nas najdete na spletni strani, z veseljem smo dosegljivi tudi po telefonu in preko e-maila, da odgovorimo na vaša vprašanja v zvezi z izdelavo orodij.