Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava PVC pogrebne opreme in embalaže

Pogrebna tema ni nekaj kar bi ljudje omenjali v vsakodnevnih pogovorih, a kljub temu se tekom življenja srečujemo tudi z malo manj veselimi trenutki in takrat je potrebno poskrbeti za dostojno poslednje slovo.

Pri tem vam pomagajo pogrebna podjetja, z osrednjeslovenskimi in tudi drugimi iz Slovenije pa aktivno sodelujemo pri IZDELOVANJE PREDMETOV IZ PLASTIČNIH MAS IN STORITVE MARJETICA SMOLNIKAR KRUMPAK S.P.

Za podjetja v pogrebnem segmentu izdelujemo pogrebno opremo, in sicer

  • vreče za transport pokojnikov, ki morajo biti izdelane iz kvalitetnih, trpežnih materialov in skladno s pedpisanimi standardi

  • žalne knjige s tiskom.

Poleg tega lahko izdelamo tudi različne vrste PVC embalaže, posebno proizvodnjo usmerjamo v ponudbo plastičnih map, podlog za miške in sorodne izdelke.

Naša izdelava pogrebne opreme in PVC embalaže združuje sodobno proizvodnjo z dolgoletnimi izkušnjami

Proizvodne prostore imamo v Ljubljani, zato ste tudi naleteli na nas, ko ste iskali rešitve izdelave bodisi PVC embalaže ali pogrebne opreme v Osrednji Sloveniji. A vaša oziroma naša lokacija za sodelovanje ni nobena ovira. Top ponudbo vam zagotovimo ne glede na to od kje prihajate in v kakšnem obsegu bomo sodelovali.

Poskrbeli bomo za:

Kratke roke izdelave pogrebne opreme in obdelavo naročil za PVC embalažo. Povprašajte tudi, če imamo izdelke na zalogi.

Konkurenčno ceno - zavedamo se, da izdelovalcev ne izbirate le po kakovosti. Na to sicer prisegamo in je ne nižamo, kljub sprejemljivim cenam.

Zmogljivi obrat in sodobni stroji nam omogočajo kakovostno delo in uspešno opravljene tudi bolj zahtevne projekte oziroma naročila.

PVC embalaža in proizvodnja izdelkov iz plastičnih mas

Da resnično dostavimo kvaliteto, smo vam vedno na voljo tudi za svetovanje oziroma pripravljeni prisluhniti, da skupaj najdemo izboljšave za izdelke, ki jih potrebujete.

Kvaliteta pa ni edino merilo našega podjetja, saj se zavedamo, da sama po sebi ne pomeni dovolj, če za njo ne stoji predana ekipa, s pravi m znanjem in izkušnjami, ki ju zna prilagajati vam. Osnova našega obstoja je motiviranost, prilagajanje povpraševanju trga in to, da vsakemu posameznemu naročniku ponudimo optimalne pogoje sodelovanja z nami.

Kontaktirajte nas že danes, če se zanimate za izdelavo pogrebne opreme, PVC embalaže.

Sestavili vam bomo ponudbo, ki jo boste težko zavrnili.

Veselimo so sodelovanja z vami.