Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava pohištva po meri, Maribor, MIZARSTVO MULEC d.o.o.

Pohištvo po meri je odlična ideja, če želite izkoristiti prostor v stanovanju do zadnjega kotička. V Mizarstvu Mulec d.o.o. iz Maribora, ga izdelamo po vaših željah in pričakovanjih. Seveda vam nudimo tudi nasvet, v kolikor ga potrebujete, saj smo strokovnjaki tudi za estetiko, po kateri slovi naše pohištvo po meri.

V današnjih časih pa je pomembno tudi, da je pohištvo po meri enostavno za čiščenje, saj malo časa, ki nam ga ostaja, verjetno ne želimo nameniti "drgnjenju" omaric, pultov, miz...

Pohištvo po meri pri nas v Mariboru izdelamo iz kakovostnih materialov, zato ima tudi dolgo življenjsko dobo, nismo pa pozabili tudi na funkcionalnost.

Z izdelavo pohištva po meri imamo pri nas v Mariboru kar nekaj izkušenj, saj se z dejavnostjo ukvarjamo že več let. Najboljša lastnost pohištva po meri je zagotovo razporeditev po lastnih željah, izbira barvnih kombinacij in izbira materialov. Vse izberete vi, mi vam zagotavljamo le kakovost na najvišji ravni.

Izdelava pohištva po meri, mizarstvo Maribor

MIZARSTVO MULEC d.o.o. pa vam poleg visoke kakovosti zagotavlja tudi prijazne cene. Ne zamudite pa morebitnih akcijskih ponudb, ki jih občasno nudimo našim cenjenim strankam. Še razlog več, da smo uvrščeni med top ponudnike izdelave pohištva po meri.

V našem podjetju se lahko odločate za pohištvo za:

  • kopalnice,

  • kuhinje,

  • spalnice,

  • otroške sobe,

  • predsobe,

  • jedilnice,

  • dnevne sobe...

Izbirate lahko med pohištvom po meri, masivnim pohištvom, vgradnimi omarami... vse je oblikovano sodobno, je modernega videza in skladno z vašimi zahtevami.

Oglejte si našo spletno stran, kjer boste našli še bolj podrobne informacije. V koliko pa jih ne najdete, pa vam o izdelavi pohištva po meri odgovorimo na objavljenih kontaktih.