Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava pohištva Pomurje

Mizarsko podjetje MURALES d.d. se že več kot 30 let ukvarja z izdelavo pohištva. Nahajamo se v Pomurju, a smo poznani po celotni Sloveniji in tudi v tujini, saj naše izdelke izvažamo po vsej Evropi in v ZDA.

Naša glavna dejavnost je proizvodnja masivnega sedežnega jedilniškega pohištva, stolov, miz, kotnih klopi in jedilniških vitrin.

Za izdelavo pohištva uporabljamo sodobno opremo, ki nam omogoča, da vam nudimo celovite storitve, opravljene kvalitetno in v najkrajšem možnem času. Naši strokovno usposobljeni sodelavci se tako ukvarjajo z razrezom lesa, tudi po naročilu, s prodajo lesa in s termično obdelavo lesa.

Poleg izdelave pohištva, izdelamo tudi lepljene plošče, ukvarjamo s s tapeciranjem, pretapeciranjem in vam svetujemo o čiščenju, negi, namestitvi in zaščiti izdelkov.

Izdelava jedilnih, masivnih lesenih stolov in miz

MURALES d.d. poseben poudarek daje izdelavi lesenih stolov in miz, saj so le-ti center naših prostorov. Naši izdelki so kvalitetni, udobni, praktični in estetsko dovršeni. Izdelujemo navade in barske stole.

Pri izdelavi lesenega pohištva, lesenih miz in stolov smo zelo izvirni in imamo oko za detajle. Uporabljamo le najbolj kvaliteten material in masivni les bukev, hrast, ameriški oreh). Pri proizvodnji miz in stolov upoštevamo vaše ideje, smo natančni in zanesljivi ter profesionalni. Končni detajli so obdelani ročno.

Izdelujemo pravokotne, ovalne in okrogle mize. Izdelamo jih po željah naročnika, saj mora biti prilagojena velikosti vašega prostora. Lahko jo kombinirate tudi z našimi stoli ali s klopjo. Smo inovativni in imamo izvirne ideje ter številne izkušnje, zato nam lahko popolnoma zaupate.

Izdelava jedilniških garnitur

Specializirani smo za izdelavo jedilniških garnitur. Jedilnica je prostor, kjer preživimo kar nekaj časa, poleg tega pa je tudi prostor, kjer se zadržujemo in srečujemo z osebami, ki so nam blizu. Zato jih opremite s kvalitetno jedilniško garnituro.

Sestavljene so iz mize in izbranih stolov. Na voljo imate kombinacijo stolov po želji, izberete lahko štiri, šest, osem ali več stolov, to je seveda odvisno od velikosti vašega prostora. Izberete pa lahko tudi klop. Naš mize imajo možnost povečave, kar vam omogoča fleksibilnost v vašem vsakdanu. Izdelujemo tudi jedilniške vitrine.

Vabimo vas, da si naše izdelke (stole, klopi, mize, vitrine in jedilniške garniture) ogledate v enem izmed naših salonov ali pa na naši spletni strani. Izkoristite občasne akcije in si priskrbite top ponudbo. Na voljo smo vam za nasvet kadarkoli. Z veseljem se vam bomo posvetili.