Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava, prodaja in servis opreme za pralništvo, HAGSPIEL d.o.o.

Podjetje HAGSPIEL d.o.o. se ukvarja z izdelavo, prodajo in servisom opreme za pralništvo. Naša top ponudba zajema številne stroje, kot so: profesionalni pralni in sušilni stroji, komercialni pralni stroji, odsevači higienične pregrade za pranje, sušilni stroji, profesionalni likalniki, specialni pralni stroji, cilindrski ogrevani sušilni likalniki in industrijski cilindrsko ogrevani sušilni likalniki.

Dejavni smo na slovenskem in tujem trgu. Znani smo kot top ponudnik, ki svojim strankam nudi optimalne rešitve. Na prvo mesto postavljamo vaše zadovoljstvo, zato se individualno posvetimo vašim željam in zahtevam. Pri izdelavi, prodaji in servisu opreme za pralništvo pa vam tudi svetujemo.

V našem podjetju vam zagotavljamo visok nivo kakovosti in strokovnosti. Smo ciljno usmerjeni in učinkoviti. Odlikuje nas doslednost, upoštevanje dogovorov z vami ter top ponudba.

Preverite top ponudnika za izdelavo, prodajo in servis opreme za pralništvo

HAGSPIEL d.o.o. podjetje smo specializirani za proizvodnjo profesionalnih strojev za pranje in obdelavo tekstila, gume, usnja in drugih materialov. Izdelujemo stroje, kapacitete 22 – 240 kg, stroje za tehnološko predelavo gume, stroje za tehnološko obdelavo usnja in usnjenih izdelkov ter profesionalne likalne stroje.

Kar se tiče servisa opreme za pralništvo, naša ekipa za vzdrževanja in servisa skrbi za montažo in vzdrževanje nove in rabljene opreme, potrebne rezervne dele pa dostavimo v najkrajšem možnem času.

Pri izdelavi opreme za planištvo strmimo k razvijanju pralnih strojev ter njihovemu enostavnemu upravljanju. Upoštevamo vse nove tehnologije. Načrtujemo in izdelujemo stroje tako za individualne namene kot za pralnice. Nudimo vam tudi načrtovanje celotne ponudbe pralnice.

Stopite v stik z nami in si priskrbite top ponudbo za izdelavo, prodajo in servis opreme za pralništvo. Pripravili vam bomo pogoje sodelovanja, ki jih ne boste želeli spregledati.