Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava PVC map Slovenija, ALOJZ CERAR S.P.

V Slovenji je redkokatera pisarna brez PVC map in mnogo pisarn ima PVC mape, ki jih izdeluje podjetje iz Ljubljane ALOJZ CERAR S.P. - VARJENJE PE VREČK. Naše podjetje ima stranke iz vseh koncev Slovenije, saj so naši izdelki nepogrešljivi za vsakdanje življenje.

Poleg PVC map izdelujemo tudi preostale pisarniške artikle s katerimi oskrbujemo vso Slovenijo:

  • PVC registratorji

  • Varjene PVC folije

  • PVC etuije

  • PVC sponke

Zavedamo se, da moramo za dober renome na področju izdelave PVC map nenehno posodabljati strojni park, naše znanje, uvajati novo tehnologijo in slediti povpraševanju trga. To pri nas vsekakor zmoremo in si upamo trditi, da lahko ustrežemo tudi zahtevnejšim strankam in večjim naročilom.

Kakovostna izdelava PVC map v Sloveniji

Ste kdaj pomislili kako nastane in od kje je PVC mapa, ki jo uporabljate v pisarni? Verjetno ne, ker vam je pomembno, da opravi svojo nalogo in to vam z izdelavo naših PVC map vsekakor garantiramo - kvaliteto.

Kvaliteta pa je le ena izmed naših vrlin. Zavedamo se, da je za kupce pomembna tudi cena, zatorej skušamo pri nas vedno loviti pravo razmerje med kvaliteto in ceno.

Imate posebne želje? Zaupajte nam jih. Pri nas namreč veliko številko izdelkov izdelamo tudi po meri kupca. Z vami smo od ideje ko končne izvedbe. S pomočjo našega znanja vas bomo usmerjali pri izbiri in vam svetovali.

Je izdelava PVC map pustila odprta vprašanja? Zastavite nam jih. Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času

Izdelovanje PVC map in pisarniškega materiala - ALOJZ CERAR S.P.

Pridobite si svojo TOP ponudbo že danes!