Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava škarp po meri Ljubljana in okolica, MERGRAD d.o.o.

Imate neravno parcelo in bi želeli nekaj urediti glede naklona, da pridobite vsak malo ravnine? Kaj pravite na izdelavo podpornega zidu, škarpe?

Ko razmišljate o urejanju vašega vrta, terena, je eden izmed pomembnih delov, ki daje vašemu zunanjemu prostoru eleganco in funkcionalnost, izdelava škarpe. Škarpe so več kot le obrobje vašega vrta, so podpora, ki imajo lahko tudi estetski pridih celotni nepremičnini in okolici. In če iščete strokovnjake za izdelavo škarp po meri v Ljubljani in okolici, smo MERGRAD d.o.o. tu za vas!

Mojstrsko bomo vaše ideje preoblikovali v čudovite, trajne in funkcionalne škarpe, ki bodo krasile vašo posest. Izdelavo škarp po meri nudimo v Ljubljani, okolici in celotni Sloveniji.

Da smo dobra izbira, lahko potrdijo številne zadovoljne stranke iz katerim smo izdelali škarpo po meri, upoštevajoč danosti terena, želje in predpise.

  • Vsaka posest je kraj zase, zato vsak izdelava škarpe zahteva pristop, prilagojen temu.

  • Imamo izkušnje in strokovno znanje, za izgradnjo opornega zidu oziroma škarp po meri.

  • Dobro narejena škarpa lahko zdrži desetletja, da to dosežemo, je potrebno uporabiti kakovostne materiale.

  • Škarpe so del posesti in močno vplivajo na celotni videz. Poleg trdnosti upoštevamo tudi zahteve po lepe izgledu.

TOP rešitve za vaš vrt - izdelava škarp po meri v Ljubljana in okolica

Če niste prepričani, kakšna škarpa bi bila najboljša za vas, se bomo dogovorili za ogled in vam na licu mesta svetovali in predlagali rešitve, ki ustrezajo vašemu terenu in so v skladu z vašo predstavo.

Izdelava škarp po meri Ljubljana in okolica:

  • Kamnite škarpe

  • Betonske škarpe

  • Naravne škarpe

Materiali pri izdelavi škarp so lahko različni, odvisno kakšen vizualni efekt bi naročnik želel doseči. Lahko vam izdelamo škarpo po meri, ki je v celoti iz betona. Lahko je to kamnita škarpa ali kombinacija izbranih materialov.

Vaša nepremičnina, posest, si zasluži škarpo, ki jo bodo izpopolnile. Začnite svojo pot do lepega in urejenega vrta tako, da nas kontaktirate.

Naše podjetje vam bo z veseljem pomagalo pri izdelavi škarp po meri, ki bodo vašemu vrtu, okolju, dale prav poseben čar. Uresničite svojo vizijo z nami ob strani.

TOP - izdelava škarp po meri Ljubljana in okolica