Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava strehe Savinjska, Matjaž Polak, s.p.

Vsak objekt s streho zahteva redno vzdrževanje in na daljša obdobja tudi večje posege, adaptacije in menjave. Ravno tako je tudi z ostrešjem in da vam bo še naprej dolgo in dobro služilo je pametno poiskati podjetje, ki slovi po svojem kvalitetno opravljenem delu.

A ne le menjava in popravilo, pri nas na Savinjskem smo specializirani tudi za izdelavo streh. Nudimo vam:

  • tesarstvo,

  • krovstvo

  • in kleparstvo

  • poleg tega pa vam vgradimo tudi strešna okna Velux.

Izdelamo vam različne tipe streh (klasične, ravne) z različno vgrajenimi okni in drugimi dodatki. S svojimi storitvami pokrivamo področje od Ljubljane do Štajerske.

Pri izdelavi strehe je pomembno uporabljati dobre materiale, saj v primeru, da popusti streha, začne puščati ob deževjih in drugih ekstremnih vremenskih razmerah, lahko na objektu nastanejo resne in stroškovno enormne poškodbe, ki zahtevajo dolgotrajne sanacije, česar se naše podjetje s Savinjske dobro zaveda.

Krovstvo in tesarstvo, Matjaž Polak, s.p. za kvalitetno narejeno ostrešje, ki nudi varnost in udobje.

Pri nas na Savinjskem stremimo h kvaliteti in to na vseh področjih. Svoje delo opravimo trajnostno in vzdržljivo ter poskrbimo, da vam bo streha izdelana izpod naših rok dobro, varno služila. Prav tako streha tudi, če je narejena pravilno s pravimi materiali poskrbi za manjše toplotne izgube, kar se pozna tudi po finančni plati.

Ponekod velja prepričajte, da streha, ki ima vgrajena strešna okna ni kvalitetna, saj tam slej, ko prej začne voda pronicati skozi. Pri nas vam lahko mirno zagotovimo, da temu ni tako.

S pravim mojstrom, ki ve kaj in kako mora svoje delo opraviti vam v vaš dom vnesemo toplino in svetlobo.

Zakaj na Savinjskem izbrati nas za izdelavo strehe? Ker:

  • imamo veliko izkušenj in zadovoljnih strank,

  • posegamo po dobrih materialih in pri tem ne ubiramo bližnjic,

  • se prilagajamo vam in objektu

  • poskrbimo, da je delo opravljeno kot mora biti.

Smo pritegnili vašo pozornost? Nič ne čakajte in nas pokličite.