Nazaj na seznam zadetkov

Kakovostna izdelava tiskanih vezij Elgoline

Smo Elgoline, vodilo podjetje za izdelavo prototipnih tiskanih vezij in vam zagotavljamo kakovostno storitev. Stremimo k temu, da postanemo najboljši proizvajalec prototipnih tiskanih vezij v srednji Evropi.

Kako bomo to dosegli?

Pri izdelavi tiskanih vezij si pomagamo z najsodobnejšo tehnologijo. Uporabljamo zanesljiva, profesionalna orodja in materiale, preverjene kakovosti. Izdelava tiskanih vezij ob tem seveda temelji na bogatem znanju in izkušnjah kadra, ki se stalno izpopolnjuje. Sledimo trendom doma in po svetu, stremimo k izboljšavam izdelave tiskanih vezij in ohranjanju maksimalno zadovoljnih kupcev.

Zato poleg kvalitete zagotavljamo kratke roke izdelave tiskanih vezij in kar najbolj prijazne cene. Pridobite ponudbo in se prepričajte sami!

Poleg izdelave tiskanih vezij tudi zvijava vezja in SMT šablone

Naše storitve obsegajo izdelavo tiskanih vezij, zvijavo in togo zvijavo vezij, SMT šablone in druge posebnosti. 

Odlikujejo nas:

  • izkušeno osebje,

  • nadzor kakovosti in

  • dolgoletna tradicija.

Specializirani smo za hitro dostavo prototipov in manjših serij ter stalno izboljšujemo naše storitve in s pridom izpolnjujemo zahteve po kakovosti naših kupcev.

Pošljite nam povpraševanje, če vas zanima ugodna izdelava tiskanih vezij najboljše kakovosti in poiskali bomo najboljšo rešitev za vas ter vaše naročilo pripravili tako, da se boste zadovoljni vračali, ko boste naše usluge ponovno potrebovali.

Elgoline smo edina in prava rešitev, ko gre za izvedbo tiskanih vezij.