Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava žigov Ljubljana, BOPIS d.o.o.

Pri podjetju BOPIS d.o.o. smo že leta aktivni na področju graviranje. Naše izdelke izdelujemo po vaših željah in vam nudimo graviranje na različne površine in materiale.

Pri delu uporabljamo sodobno tehnologijo, kar nam omogoča natančnost in doslednost pri našem delu. Naši izdelki so narejeni kvalitetno, saj smo si na področju graviranje pridobili bogate izkušnje.

Nahajamo se v Ljubljani, na naslovu: Dolenjska cesta 70.

Stopite v stik z nami, če si želite izdelati personaliziran žig

Naše podjetje izdeluje:

  • žige in

  • štampiljke po naročilu.

Če ste lastnik podjetja, se spodobi, da imate svoj žig, s katerim lahko označite vse pomembne dokumente. Na ta način boste vašim strankam in partnerjem pokazali, da ste profesionalni.

Peronaliziran žig je lahko tudi posebno darilo za vaše najbližje, prijatelje ali znance. Prestavljajte si, da prejmete žig z vašim imenom ali posebnim sporočilom.

Iz naše ponudbe lahko izbirate med širokim spektrom blazinic, ki jih imamo na voljo v različnih barvah, da lahko tako odtise vaših žigov še dodatno polepšate.

Žige izdelujemo za naše stranke na območju Ljubljane

Ko nam oddate naročilo, se vašim željam popolnoma posvetimo. Tekom let smo našim strankam izdelali številne žige in štampiljke. Naša storitev je:

  • hitra,

  • zanesljiva,

  • kakovostna in

  • znotraj vaših pričakovanj.

O naši kvaliteti se prepričajte sami. Oddajte nam povpraševanje za izdelavo žigov ali štampiljk in mi vam bodo pripravili ponudbo.