Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava zimskega vrta Slovenija, NAITORS

NAITORS, podjetje za trgovino, proizvodnjo in storitve, d.o.o. je odlična izbira, ko razmišljate o izdelavi zimskega vrta. Storitve nudimo po vsej Sloveniji.

Poleg izdelave zimskega vrta pa vam po vsej Sloveniji pri nas nudimo tudi:

  • PVC, ALU, lesena okna, okenske police

  • PVC, ALU, lesena vrata

  • Garažna vrata

  • Dvižna vrata

  • Senčila, rolete, žaluzije, komarnike

  • Steklene fasade

Razmišljate o izdelavi čudovitega zimskega vrta v Sloveniji? Ne glede na to, ali želite ustvariti prostor za sprostitev v hladnejših mesecih ali razširiti svoj dom z dodatnim bivalnim prostorom, smo pri NAITORS vaši strokovnjaki za izdelavo zimskih vrtov po vsej Sloveniji.

Z nami uresničite sanje lastnega očarljivega zimskega vrta!

Zimski vrt je zelo ugodna možnost za povečanje prostora v hiši in stanovanju. Poleg tega v hladnih mesecih zmanjšajo stroške ogrevanja, saj se prostor pasivno ogreva s pomočjo sonca.

Naš prvi korak je ogled, ne glede kje v Sloveniji se nahajate in posvetovanje z vami, da razumemo vaše želje in potrebe. Izdelava zimskega vrta po meri, mora izpolniti vaše želje in se ujemati s podobo celotnega doma.

Izdelava zimskega vrta, na katero Slovenija prisega, naj prepričamo tudi vas.

Pri izdelavi zimskega vrta uporabljamo materiale, ki so se nam pri dosedanjih projektih dobro obnesli in take, ki so primerni za ekstremne vremenske razmere katerim je zimski vrt izpostavljen. Naša steklena konstrukcija bo zagotovila občutek odprtega prostora, hkrati pa vam bo nudila zavetje pred različnimi (tudi ekstremnimi) vremenskimi vplivi.

Pri izdelavi, smo pozorni, da naši zimski vrtovi združujejo funkcionalnost in estetiko. Skupaj z vami bomo oblikovali prostor, ki vas bo navdušil in vam omogočil uživanje vašega prostega časa v njem, ali celo gojenja rastlin.

Naši zaposleni načrtujejo izdelavo zimskih vrtov z mislijo na enostavno vzdrževanje, tako da boste lahko brezskrbno uživali v svojem novem prostoru skozi vse letne čase. Ste iz drugega konca Slovenije? Nič hudega, pridemo povsod!

Izdelava zimskega vrta je investicija v kakovost bivanja, ki vam omogoča, da uživate v naravi in svetlobi skozi celo leto. To je prostor, kjer lahko preživljate sproščene trenutke s svojo družino in prijatelji ali pa si privoščite mirno samoto. Zveni mikavno? Verjemite nam, tudi je.

Začnite uresničevati svoje sanje o zimskem vrtu že danes. Kontaktirajte nas in se pogovorite z našimi mojstri za izdelavo zimskih vrtov v Sloveniji. Skupaj bomo ustvarili edinstven in čaroben prostor, ki bo dopolnjeval vaš dom in življenje.