Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava zobnikov Ljubljana, JANEZ KUNAVER S.P.

Podjetje JANEZ KUNAVER S.P. deluje z 90-letno tradicijo. Odlikujejo nas velika mera natančnosti, zanesljivost, učinkovitost, doslednost, in prednost delu. Strokovno smo usposobljeni za izdelavo zobnikov, na nas pa se obračajo naročniki iz Ljubljane in celotne širše okolice.

Naše storitve zajemajo:

  • izdelavo zobnikov,

  • mehansko obdelavo kovin ter

  • obdelavo plastičnih materialov.

Izdelava zobnikov, strojnih elementov, rezervnih delov in podsklopov pri nas v Ljubljani poteka skladno z vsemi predpisi, standardi in vašimi željami. Upoštevamo vaše vzorce in dokumentacijo, lahko pa jo za vas pripravimo tudi mi, saj smo specializirani s področja.

Naše podjetje tudi aktivno sodeluje pri razvoju in izdelavi prototipov raznih naprav. Imamo številna pridobljena znanja, izkušnje in reference s področja precizne mehanike, sledimo pa tudi vsem novostim na trgu.

Mehanska obdelava kovin Ljubljana, JANEZ KUNAVER S.P.

Ena glavnih dejavnosti podjetja JANEZ KUNAVER S.P. je mehanska obdelava kovin. S sedežem v Ljubljani, vam zagotavljamo sodobne, kvalitetne in cenovno sprejemljive rešitve. Zagotavljamo vam spoštljiv, profesionalen in korekten odnos.

Poleg mehanske obdelave kovin in standardne izdelave gonil, vam nudimo tudi obnovo in izdelavo gonil po vaših zahtevah, po naročilu. Uporabljamo opremo in materiale, ki so preverjene kakovosti in dosegajo vse tehnološke parametre.

Smo ciljno usmerjeni in se vedno trudimo doseči vaša pričakovanja. Nudimo vam mehansko obdelavo kovin v Ljubljani in izdelavo zobnikov po najbolj top ponudbi, ki jo pripravimo individualno, za vsakega naročnika posebej. Stopite v stik z nami in nam zaupajte vaše zahteve.