Nazaj na seznam zadetkov

Izdelovanje lesenih palet in zabojev za sadje

Naše podjetje ALOJZ STRITAR S.P. je top ponudnik za izdelovaje lesenih palet in lesenih zabojev za sadje. Z dejavnostjo se ukvarjamo že kar nekaj časa in imamo pridobljenih mnogo znanj in izkušenj, ki jih neprestano dopolnjujemo. Sledimo vsem izboljšavam na trgu, da vam lahko zagotovimo najbolj sodobno, varno in učinkovito rešitev.

Pri izdelovanju palet uporabljamo vrhunski les iglavcev, ki ga obdelamo z visokokakovostno opremo, ki je specializirana za izdelavo palet. Palete posušimo pri primerni temperaturi. Izdelave palet se lotimo skladno z vsemi standardi in predpisi.

Palete so ekološko neoporečna embalaža, kar je danes vsekakor dodana vrednost, saj to pomeni, da smo prijazni do okolja. So visokokvalitetne in imajo močno konstrukcijo. Palete so primerne za večkratno uporabo, uporabljamo pa jih v proizvodnih procesih in skladiščih.

Ukvarjamo se z izdelovanjem kvalitetnih lesenih palet in zabojev za sadje

Izdelujemo tudi zaboje za sadje. Zaboji so sicer namenjeni transportu in hranjenju sadja in zelenjave. Narejeni so iz vrhunskega lesa, ki je obdelan s specializiranim orodjem. Zaboji so odporni na UV žarke. Lahko se ga prevaža z viličarjem.

Zaboji so odlični za hranjenje sadja ali zelenjave, če nimamo dovolj prostora, saj se zaradi oblike lahko zlagajo eden na drugega.

ALOJZ STRITAR S.P je zanesljiv in odgovoren poslovni partner. Naročniki, ki so se za nas že odločili, radi pohvalijo naše izdelke, saj so visokokvalitetni in na voljo po konkurenčnih cenah.

Postanite del naših zadovoljnih strank tudi vi in nas kontaktirajte za izdelavo lesenih paletni lesenih zabojev za sadje. Z veseljem se vam bomo v celoti posvetili.