Nazaj na seznam zadetkov

Izgradnja kanalizacije Štajerska, INDRAST d.o.o.

Kanalizacija je ključni element vsakega doma in poslovnih prostorov. Je pomemben element strojnih inštalacij, ki nam zagotavlja kakovostno kvaliteto bivanja v prostorih. Kanalizacija omogoča odtok fekalij in odplak. Če kanalizacija ni pravilna urejena, pride lahko do neprijetnega vonja in razširjenja različnih bakterij.

Pri podjetju INDRAST d.o.o. bomo poskrbeli, za odvod odpadnih in meteornih voda.

Izgradnjo kanalizacije izvajamo na širšem območju Štajerske

Ker je kanalizacija tako pomemben del vsakega doma, je priporočljivo, da takšno delo prepustite strokovnjakom. Na področju nizkih gradenj, kamor sodi tudi izgradnja kanalizacije, smo aktivni že vrsto let.

Sedež našega podjetja se nahaja v Mariboru, ampak dela izvajamo na širšem območju Štajerske in tudi po drugih koncih Slovenije.

Pred samim začetkom del je potrebno strokovno premisliti, kako bo kanalizacija potekala. Pri tem vam lahko pomagamo in vam o poteku samih del svetujemo.

Z našimi stroji vam lahko poskrbimo tudi za ureditev vaše okolice

Poleg izgradnje kanalizacije, skrbimo tudi za urejanje okolice na območju Štajerske. Stroji, ki jih uporabljamo, so primerni za različne vrste nizkih gradenj. S pomočjo bagrov in druge mehanizacije vam bomo okolico uredili po vaših željah.

Naš cilj so uspešno izvedeni projekti v zadovoljstvo naših strank. Naše delo izvajamo:

  • hitro,

  • strokovno in

  • učinkovito.

Vse dogovore, ki jih z vami dorečemo, upoštevamo. Dela bomo po vaših pričakovanjih opravljena znotraj dogovorjenega časovnega okvirja.