Nazaj na seznam zadetkov

Ugodni izkopi, tlakovanje dvorišč in urejanje okolice prepustite štajerskemu podjetju Dejan Votolen s.p.

Gradbeno podjetje Dejan Votolen s.p. je prava izbira, ko potrebujete gradbeni izkop, tlakovanje dvorišča in druge storitve nizke gradnje oziroma urejanja okolice.

S sedežem v Hočah v podjetju največ izkopov, polaganja tlakovcev in drugih del izvedemo na Štajerskem, a smo seveda dosegljivi tudi na drugih lokacijah.

Naročnikom storitev smo vedno na voljo v najkrajšem možnem času, z odlično gradbeno opremo in stroji ter obilico znanj in izkušenj, kar nam pomaga zagotoviti odlične rešitve.

Še ena prednost, da smo izbrani za sodelovanje med podjetji, ki ponujajo nizke gradnje, so zelo konkurenčne cene glede na visoko kvaliteto izvedenih projektov. Prepričajte se sami in nam pošljite povpraševanje.

Ugodne storitve nizke gradnje naročite pri nas

Na Štajerskem smo že lep čas sinonim za ugodne izkope. V to dejavnost sodi predvsem izvedba gradbenih jam in izkopi za komunalno infrastrukturo

  • vodovod,

  • kanalizacija,

  • plinovod.

Poleg tega lahko z gradbeno mehanizacijo, ki jo uporabljamo za izkope oziroma nizke gradnje, zagotovimo tudi zemeljska pripravljalna dela. Tu gre največkrat za utrjevanje ali nasipavanje terena ter tampon za temelje.

Izkopi in nasutje so velikokrat potrebni tudi preden izvedemo tlakovanje dvorišč. Kar je ena od naših glavnih dejavnosti. To dokazujemo s številnimi tlakovanimi dvorišči, ki jih vidite po celi Štajerski pa tudi kje drugje.