Nazaj na seznam zadetkov

Izkopi za nizke gradnje in tlakovanje Gorenjska

Celotna Gorenjska ve, da je podjetje Tomaž Šifrer s.p. edini pravi naslov, kadar potrebujete izkope za nizke gradnje in tlakovanje. Veljamo za TOP PONUDNIKA na našem področju. Ampak to ni vse, s čimer se ukvarjamo.

Nudimo vam široko paleto gradbenih storitev:

  • asfaltiranje,

  • urejanje okolice, dvorišč,

  • rušitvena dela,

  • izposojo gradbene opreme in strojev ter še mnogo več.

Pohvalimo se lahko z več letnimi izkušnjami, ki nam omogočajo veliko mero prilagajanja in reševanje vsakega izziva. Izpeljali smo številne uspešne projekte in strmimo k temu, da z našim uspešnim delom tudi nadaljujemo.

Kvalitetni izkopi za nizke gradnje

Če na Gorenjskem potrebujete mojstra za izkope za nizke gradnje, smo vam vedno na voljo. Zavedamo se, kako pomembni so izkopi za vse nadaljnje gradbene projekte, zato pri kopanju natančni.

Na voljo imamo vso potrebno mehanizacijo, za izvedbo del. Za njo redno skrbimo in jo vzdržujemo, da je za vas vedno pripravljena.

Smo pravi naslov za tlakovanje na Gorenjskem

Za urejanje dvorišč in okolice smo pravi strokovnjaki. Izbirate lahko med različnimi načini za urejanje, ampak mi vam priporočamo, da si izberete tlakovce.

Vaše dvorišče bodo iz dolgočasnega spremenili v elegantno površino. Nobenega blata ali pesta več. Izbirate lahko med različnimi oblikami in barvami.

Obrnete se lahko tudi na naše profesionalno mnenje o tem, kateri tlakovci bi bili za vas najbolj primerni, če se ne boste znali odločiti.

Znani smo kot podjetje, ki svoje delo opravi:

  • znotraj dogovorjenega časa in

  • po konkurenčni ceni.

Pri izkopih za nizke gradnje in tlakovanju na Gorenjskem lahko na nas vedno računate, saj vas vedno postavimo na prvo mesto, zato nosimo naziv TOP PONUDNIK.

Kako stopiti v stik z nami? Zelo enostavno! Oddajte nam povpraševanje z vašimi željami in hitro se vam bomo odzvali. Na voljo smo vam tudi po telefonu ali elektronski pošti.