Nazaj na seznam zadetkov

Izkopi, zemeljska dela Pomurska, IZKOPI LEŠNJEK

Podjetje IZKOPI LEŠNJEK, Sandi Lešnjek s.p. se nahaja v Puconcih, Prekmurju in zainteresiranim nudi gradbene izkope ter raznorazna zemeljska dela.

Veliko domačih mojstrov bi marsikaj lahko uredili sami, a s pomočjo strokovnjaka gre vse lažje in hitreje, še posebej, če ima ta veliko izkušenj in prave stroje. Pri nas to vsekakor mamo, prepričajte se tudi sami in nas pokličite, če potrebujete:

  • Izkope za postavitev temeljne plošče

  • Izkop za ureditev kanalizacije

  • Izkop za ureditev raznih napeljav, kablov in cevi

  • Ureditev dvorišča

  • Tlakovanje

  • Izkop za domačo čistilno napravo

Zaupajte nam vaš projekt, mi pa se bomo potrudili po najboljših močeh. Ni pomembno ali gre za dela na privatnih zemljiščih, gospodarskih ali javnih površinah, mi smo podjetje za vas.

Kakovostni izkopi, zemeljska dela Pomurska

Niste ravno prepričani kako bi se lotili dela? Že pred samim urejanjem dokumentacije ali preden se zapiči lopata nas lahko pokličete, z veseljem bomo z vami že v prvih fazah izkopov oziroma del. Saj vam bomo na podlagi naših izkušenj znali predlagati optimalne rešitve in vas spretno navigirali mimo morebitnih napak, ki jih je lahko tovrstno področje polno.

Poskrbeli bomo, da z nami prihranite čas in marsikatero zagato. Na koncu pa bomo poskrbeli za dobro opravljene izkope oziroma zemeljska dela za katere ste nas poklicali.

Po potrebi svetujemo o samem načrtu dela, izbiri različnih materialov.

Imate vprašanja? Pokličite nas. Na voljo smo vsem, ki jih zanimajo naše storitve izkope in razna zemeljska dela, ki jih izvajamo v Prekmurju.

- > Poštena ponudba

-> Dobro opravljeno delo

-> TOP podjetje za vas.

Pokličite IZKOPI LEŠNJEK, Sandi Lešnjek s.p.