Nazaj na seznam zadetkov

Izletniška turistična kmetija Savinjska, Boštjan Bratuša

Sanjate o oddihu daleč stran od mestnega vrveža, v objemu narave, kjer lahko uživate v svežem zraku, lokalni kulinariki in pristnih izkušnjah na kmetiji? Potem je naša izletniška turistična kmetija v Savinjski regiji vaša idealna destinacija. Ponujamo vam domače dobrote in pristno gostoljubnost.

Kaj o naši kmetiji porečejo navdušeni obiskovalci?

Pokukajte v naše kmečko življenje. Sodelujte pri delu na kmetiji, hranjenju živali ali pobiranju pridelkov. Spoznajte, kako se vsakdanje življenje na kmetiji prepleta s tradicijo, s tradicijo, ki so nas jo naučili naši predniki.

Uživajte v udobnem ambientu naše izletniške kmetije na Savinjskem in sprostitvi v naravi.

Izletnikom, obiskovalcem ponujamo okusne jedi, pripravljene iz svežih sestavin, ki jih pridelujemo na kmetiji ali kupujemo pri lokalnih pridelovalcih. Poskusite tradicionalne slovenske jedi, pripravljene s svežino in po receptu naših babic.

Okolica naše kmetije je kot nalašč za aktivnosti na prostem. Pohodništvo, kolesarjenje, ribolov, jahanje in številne druge dejavnosti so vam na voljo v lepem naravnem okolju. Ko pa vas aktivnosti zlakotnijo, pa vabljeni za našo mizo.

Obiščite našo izletniško turistično kmetijo na Savinjskem -edinstveno doživetje v srcu Slovenije

Naša izletniška kmetija je odličen kraj na Savinjskem za organizacijo porok, praznovanj, seminarjev ali družinskih srečanj. Poskrbeli bomo, da vam bo vaš poseben dogodek ostal v lepe spominu in želji nas ponovno obiskati.

Odlično domačo hrano pa seveda mora spremljati rujna kapljica. Poizkusite dobra vina in spoznajte lokalne vinarje.

Vaš pobeg v naravo se lahko prične ali zaključi z obiskom pri nas. Obrnite se na nas preko telefona ali e-pošte za rezervacije ali več informacij o naši izletniški turistični kmetiji na Savinjskem. Rade volje odgovorimo na vaša vprašanja in vam pomagamo izpeljati lepo doživetje, dogodek pri nas. V čast nam bo.

Pridružite se nam na naši izletniški turistični kmetiji in odkrijte lepote podeželskega življenja, okusite dobrote in se prepustite sprostitvi v naravi.

Odkrijte pristno doživetje na izletniški turistični kmetiji, na Savinjskem, odkrijte nas, ki smo tu za vas!

Vabljeni!