Nazaj na seznam zadetkov

JANŽEKOVIČ IRENA S.P. - SOBOSLIKARSTVO

Prvenci 7C, 2281 Markovci
Prikaži številko
[email protected]
Delovni čas: Po dogovoru

Izolacija fasade Štajerska, SOBOSLIKARSTVO JANŽEKOVIČ IRENA S.P.

Podjetje SOBOSLIKARSTVO JANŽEKOVIČ IRENA S.P. je uvrščeno med top ponudnike za storitve izolacije fasade na Štajerskem, a se ukvarjamo tudi z ostalimi zaključnimi gradbenimi deli, kot so:

  • suhomontaža

  • slikopleskarstvo

  • fasaderstvo

Sicer smo na Štajerskem poznani kot top ponudnik, a smo po predhodnem dogovoru na voljo tudi po njeni okolici.

Glede na trenutne razmere, ko se cene energentov višajo, je pametno imeti kvalitetno izolacijo fasade. Najmanj tvegate, če izberete top ponudnika, saj bodo storitve zagotovo izvedene tako, da bodo stroški ogrevanja nižji, energetska učinkovitost objekta pa se bo izboljšala. Z nami se vam bo investicija v izolacijo fasade povrnila.

Kvalitetna izolacija fasade Štajerska

Z našo kvalitetno izolacijo fasade boste torej pripomogli k preprečevanju toplotnih izgub, kar je seveda najbolj pomembno v hladnejših mesecih. SOBOSLIKARSTVO JANŽEKOVIČ IRENA S.P. je top ponudnik izolacije fasade na Štajerskem, zaradi številnih prirednostih. Katerih?

Fasada je obleka vaše stavbe, ki pa jo dobra izolacija ne moti, saj po izolaciji pridejo še drugi sloji pred končnim izgledom. Za vse poskrbimo mi. S top ponudbo si boste zagotovili vrhunsko toplotno, zvočno in požarno izolacijo ter estetski videz objekta.

Skupaj z vami se bomo dogovorili o materialu, ki ga bomo izbrali za izolacijo fasade. Kot strokovnjaki na Štajerskem, vam bomo nudili priročne nasvete. Seveda pa se bomo v največji meri trudili, da se končne odločitve najmanj razlikujejo od vaših želja.

Za prvi stik, smo vam na voljo preko objavljenih kontaktov, da se dogovorimo o nadaljnjem sodelovanju, ki se ga zelo veselimo!