Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna izposoja gradbenih odrov

Gradbeni odri so nepogrešljiv del skoraj vsakega gradbenega projekta, ki se nanaša na visoke gradnje oziroma gradbena dela na višini.

V našem podjetju se dobro zavedamo, da brez gradbenega odra ne gre, hkrati pa tudi, da nakup lastnega odra ni najbolj smotrn. Ko bo fasada končana, ga namreč ne boste več potrebovali, zato je izposoja mnogo bolj ugodna.

Cena najema gradbenega odra je sicer odvisna od več dejavnikov, med drugim:

  • vrsta odra,

  • višina odra,

  • površina objekta (m2),

  • lokacija montaže,

  • trajanje izposoje.

Ni pa ugodna cena edina prednost izposoje gradbenega odra - z najemom pri nas dobite tudi profesionalno montažo

Vsa dela, ki se izvajajo nad več kot 2 m višine, se morajo izvajati z gradbenim odrom. Da bi bili na tej višini delavci kar najbolj varni, pa je izjemnega pomena, da je gradbeni oder pravilno postavljen.

Postavljanje gradbenih odrov je sicer relativno hitro, a je pomembno, da je montaža narejena skladno z navodili proizvajalca gradbenega sistema.

Pred montažo je potrebno ustrezno zaščititi okolico, kjer se vrši postavljanje ali demontaža odra, določiti je potrebno tudi odgovorno osebo za nadzor.

Vse te korake pri svojem delu upoštevamo, zato se zanesite na nas in izberite ugodno ponudbo za izposojo gradbenega odra, ki vam ga montiramo kjerkoli v Osrednji Sloveniji ali na drugih lokacijah po dogovoru.